Příspěvky uživatele - 43.27

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
vrtule třešńová, 8.6.2007
Proti vrtuli se stříká, když je bez černý v plném květu. Tedy nelze u raných třešní. Dostupné přípravky s krátkou OL jsou Sumithion /10 dnů/, Calypso /14 dnů/.
Slimáci, 5.6.2007
Obsahuje repelent pro teplokrevné živočichy, ale raději tomu předejít.
je uz cas vysadit rajcata-papriky-okurky ven?, 7.5.2007
Je fakt, že do zmrzlých mrznout nebude. Takže je to už celkem jedno, jestli je vysadím dnes nebo za týden a pak je za čtrnáct dnů budu na noc zakrývat.
Vistárie, 27.4.2007
Mám dvě aspoň sedmileté  vistárie /bílou a fialovou/, roubované. Ta fialová měla loni v létě poprvé pár malých kvítků a letos, právě teď, kvete nádherně a hodně. Ta bílá nic. Takže skutečně vistárie kvetou poprvé někdy i za mnoho let.... celý příspěvek >
Jak pestovat pokojovy bananovnik a co chce, 27.4.2007
Uříznout cca 10cm nad zemí, vršek vyhodit, přesadit. Brzy ze země vyrazí.
Kristalon start kristalon plod a kvet, 27.4.2007
Skutečně se jedná o velmi intenzivní zahrádky u rodinných domků, kde se nehnojí organickými hnojivy, ale jen umělými. Event. místo kompostu rašelina nebo průmyslový kompost atd.
Kristalon start kristalon plod a kvet, 26.4.2007
Většina půd na zahrádkách je mimořádně přehnojena fosforem, draslíkem a zvláště dusíkem. Hlavním důvodem, proč to neroste, je nedostatek vody a světla. Velmi opatrně i s hnojem - kolik se ho dává na pole a kolikrát více ho dáte na zahradu?! Pokud... celý příspěvek >
Rdesno, 26.4.2007
Je to zajímavé, ale asi desetileté rdesno nepřežilo zimu,  lehce vyrašilo a uschlo.
Co je to za rostlinu?, 26.4.2007
Pryšec
Afrikány, 17.4.2007
Určitě je moc brzy je sázet ven.Jestli je nemáte otužilé, tak je spálí i sluníčko /mráz vždy/. Nezoufejte, můžete je znovu vysét až koncem dubna i začátkem května do truhlíků.
Jak naložit s plevelem po aplikaci Roundupu?, 12.4.2007
Použil jste nízkou koncentraci . Svlačec zrovna potřebuje vyšší. Určitě se brzy projeví příznaky poškození, tráva třeba uhyne. Musíte se řídit návodem podle druhu plevele. Stejně to ale trvá několik dnů, i týdnů. Musí být teplo, vlhko a slunečno... celý příspěvek >
Sibiřská cibule, 23.3.2007
Je to cibule sečka, semeno běžně k dostání.
Draselná sůl, 16.3.2007
Drasená sůl obsahuje chlor a má se používat jen na podzim, aby se chlor vyplavil do spodiny. Pokud vám nyní  doporučili draselné hnojivo, pak síran draselný.
plevel v malinách, 12.3.2007
Používám ho mnoho let a je pokoj. Kypřím jen na podzim, aby se půda slehla.
zmrznou letos květy?, 12.3.2007
Dva dny před očekávaným mrazem se květy stříkají Championem. Snesou pak mráz i minu 5 stupňů. Champion ničí bakterie ve květech a okolí, které fungují jako kondenzační jádra pro tborbu krystalů ledu, který pak trhá pletiva. Nelze použít u... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika