Příspěvky uživatele - 51.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rezistentné odrody slivky: Jofela, Haroma, Joganta, 22.9.2017 Obsahuje fotku
Zhodnotenie po 2 týždňoch daždivého počasia slivecky praskajù nie všeky.Fidelia 23 Brix, Haroma 24 Brix, Joganda 26 Brix, Jolina 29 Brix menej štavy, Fellenberg 22 Brix, Jajo 29 Brix, Harbella 30 Brix velmi štavnatá, Bystrická 25 Brix vedľa... celý příspěvek >
Talianska slivka, 22.9.2017 Obsahuje fotku
Po 2 týždňoch hodnotenie zatial japonskej slivky sladkosť 20Brix velmi štavnatá žiadna monilia, hnusné daždivé počasie neubližilo ne praská nechám ju ešte uvidím aká bude za dalšie týždne.
Fellenberger, 10.9.2017 Obsahuje fotku
Fellenberg je pekne vyfarbený za 2 týždne keď pridem by mohol byt zrelý.
Domácí švestka a Domácí velkoplodá, 10.9.2017 Obsahuje fotku
Pán Jiři FM ja som dal zaštepiť 10 kusov sú asi 70cm vysoké podpník myro.Chuťove sa trochu zlepšila sú tam aj slabé kyselinky, volal som tomu šlachtitelovi vravel plody môžu byť tento rok menšie pre velké sucho inak býva velka ako bystrická.Napište... celý příspěvek >
Domácí švestka a Domácí velkoplodá, 10.9.2017
Diky za info pan Jiři FN skopiroval som váš prispevok poslal som ho kamošovi na južnom slovensku je to degustator ma vela známich v maďarsku spýta sa na tie klony. 
Co Vaše réva 2017, 10.9.2017 Obsahuje fotku
Tento rok je výnimočný nebolo treba veľa postrekov všetky stolové odrody sú chutné.A chodite aj na vinobranie po sklípkoch na morave.Tu je foto Blatnicke vinobraní.
Domácí švestka a Domácí velkoplodá, 10.9.2017
Mám doma vedľa seba Domácu slivku a Bystricku je v nich rozdiel vzhladovo každá inak vyzerá.Domáca už je obraná Bystrická ešte len začíná dozrievať aj chuť je iná.
Toptaste, 9.9.2017 Obsahuje fotku
Dnes obrané posledné Toptaste u nás slivka č1 idú sa za ňov všetci zblazniť.Ale tento rok dali prednosť T slivkam.Bol suchý rok, kto zavlažoval plody boli výborné, Toptaste sa nesmu nechať prezrieť potom sú velmi sladké.
Švestka Topfive, 9.9.2017
Dnes je strašne teplo 28C prišiel švagor chcel koštovať slivky začali sme koštovať a merať sladkosť Topfive 31Brix a prijemné kyselinky čo sa mi páči že to nieje cukor, Domáca 27Brix.
Domácí švestka a Domácí velkoplodá, 9.9.2017
To je super mňamky pan Jiří ja stej domacej moc neokoštujem, tak max 10 sliviek vedla je Jofela už znej zjedli polovicu aj keď je ešte sladkokyselá, na každom strome majú štitok názov odrody dúfam že počase si také odrody kúpia. 
Domácí švestka a Domácí velkoplodá, 9.9.2017
Pan Jiři FM musím uznať tiež pekná uroda, ja mám Domácu vysadenú za pozemkom nechal som tam naschval 6 sliviek nech okolo idúci okoštujú rôzne druhy sliviek a chutia im vždy ich oberú, čo ma tesí. 
Přiznejte letos pravdu s výnosem a odolností odrůd, 9.9.2017
Páni zahradkari musím vás pochvaliť, nádherné foto z vašich zahradiek aspoň mi máme peknú úrodu.Horšie je to s tými záhradkármi čo im všetko zmrzlo alebo zničila monilia, dúfam že budúci rok bude pre nich priaznivý.
Letní hruška na pálení, 9.9.2017 Obsahuje fotku
Dozrela hruška Schnapsbirne walsche čakal som od nej lepšie výsledky. Hrušky sú malé suché bez štavi sladkasté, možno jej dam ešte jeden rok a pôjde kaput.
IT 10, 8.9.2017 Obsahuje fotku
Konečne som dopolieval stromky v zahrade mal som asi štastie že deti tam na IT 10 zabudli na spodu pod listami jeden plod všetko zjedli zase by som nevedel ako chutila tato slivka.Velmi jemná dužina štavnatá sladká 29 Brix a veľa prijemných... celý příspěvek >
Jofela, 8.9.2017
Nazdar Trnavák Toptate už je skoro všetka v súdku Haroma a Jofela ešte len dozrievajú, čo neprideš na koštovku ale je Trnavský jarmok treba koštovať burčiaky, vinečka dnes som išiel kupovať vinko do Dolan oklo Orešan pod Malimi karpatmi su nadherné... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika