Příspěvky uživatele - 208.154

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 28.3.2017
Myšlenka byla, že měď z drátku si rostlina sama roznese do svých pletiv a bude odolnější chorobám. Pokud vím, tak se to nikdy nepotvrdilo průkazně.
Rajčata 2017, 24.1.2017
Minulý týden jsem je viděl v Bille - 3 velká rajčata za 67 Kč. Rozmýšlel jsem, jestli je nekoupit. Na podzim jsem vybíral semínka z podstatně menších plodů z Tesca, ale nakonec jsem to vzdal. Pokud nic neseženete, pošlete mi SZ a pár Vám jich pošlu.
Ředkvičky, 5.10.2016
Mám obavu, že na venkovní záhon je již pozdě. Udává se 30 dnů růstu. Já jsem sel začátkem září a nyní již týden sklízím, vyrosly neuvěřitelně rychle. Ale to bylo přes den teplo a pravidelně jsem zaléval.
Kde sehnat velká balení cibulovin?, 14.9.2016
Zkuste napsat ne weby prodávající malá balení. Mají k dispozici i velká balení některých cibulek, jen je neinzerují. Já se takto domlouval např. s basik.cz, nakonec jsem ale bral z cibulky.sk.
Lalokonosec v borůvkách?, 25.8.2016
Kamčatská borůvka nevypadá moc dobře, ale myslím, že jí nic není. Má krátkou vegetační dobu, obdobně u mně vypadá každý rok. S kanadskými borůvkami vám bohužel neporadím.
Rajčata 2016, 3.8.2016
Pro mne je letos nejchutnější cherry rajče opět Mandat. Dcera preferuje Datlo, manželka Goldkrone, takže těžko vybrat :) Vloni jsem měl Mandat v kýblu - výborné chuťově, ale přeci jen plody byly malé a bylo jich málo. Letos ho mám ve skleníku i na... celý příspěvek >
KBX, 7.7.2016
U mne se taky protlačil mezi stálice, chuťově opravdu výborné. Letos ho zkouším poprvé i ve skleníku, ale i s venkovními výnosy jsem spokojený.
Budou gabiony líheň slimáků?, 31.5.2016
Mám jen malou gabionovou zídku (4x1.5x0.5) a nepozoruji, že by tam byl hnízdiště slimáků.
Mravenci na kořenech kedluben, 31.5.2016
A není to spíš tak, že máte kořenové mšice a mravenci jen na ně nanosí hlínu jako kryt? Tomu by odpovídaly i ty bílé chumáčky. Ale čím se jich zbavit moc nevím. Občas s nimi taky bojuji na mrkvi.
Živý plot z habru - prorůstání trávou a plevelem, 31.5.2016
Já mám cca 40m habrového živého plotu a už od začátku ho mám zasypaný kůrou. Teď se mezi stromky na jaře občas tráva objeví, ale stačí ji 1x ročně protrhat. Zapojené stromky máte již od země? Ptám se proto, že jsem na radu zahradníka první 3 roky... celý příspěvek >
Prosím o identifikaci, 26.5.2016
Děkuji moc, máte úžasné znalosti. Opravdu to vypadá na rod Rhodiola - nejpodobnější je asi Rhodiola kyrilowii. Já hledal spíš mezi Asclepias, ale ty jsou trochu jiné.
Prosím o identifikaci, 25.5.2016 Obsahuje fotku
Prosím o identifikaci rostllinky. Jde o hlíznatou rostlinu (hlízy rostou po povrchu půdy), výška cca 15 cm. Děkuji
Neuspech v pestovani mrkve, 25.5.2016
Já mívám 2 hlavní problémy - nedostatek vláhy při klíčení a žížaly (nebo slimáci nebo jiná havěť žeroucí vzcházející rostlinky). Mně pomáhá rozhodit při vzcházení trochu posekané trávy, alespoň nějaké rostlinky přežijí úvodní nájezd a pak jsou již... celý příspěvek >
Jak začít s vedením rajčat na provázek ve skleníku, 3.5.2016 Obsahuje fotku
Já používám ve skleníku jediný provázek, který nikdy do země nepřichycuji, protože by to ztratilo tu největší výhodu - možnost sesunout rostlinu na zem a nechat ji pokračovat v růstu.  Konec provázku chytím na mašličku přímo za stonek... celý příspěvek >
Červena repa: moznost vysevu v cervenci?, 5.4.2016
Pravidelně takto řepu seju, jediný problém je se zavlažováním. Vloni jsem vysíval řepy i v září - bulvičky sice nedorostly, ale rostliny přezimovaly a už jsem z nich sklidil lístky do salátu a zbytek zaryl.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika