Příspěvky uživatele - 218.48

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Partner P56-875 DWA, 15.7.2011
Velice špatně vyřešená zadní kola. Jsou na svou velikost příliš slabá a dříve nepozději se vyštípnou kolem ložiska. Také pouvažujte, zda přední náhon je opravdu to pravé ořechové, hodí se pouze na zcela rovné plochy.
Jak pěstovat tuto kytku, 14.7.2011
Děkuji vám oběma za odpověď a rady.S tím květináčem jsem si to myslela a zeminu dostane taky novou.Zaslouží si to.Mám ho už docela dlouho, ale takhle chudák ještě nedopadl.Doufám, že se mi podaří mu pomoci.Díky a přeji hezký den.
Jak pěstovat tuto kytku, 13.7.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, mohl by mi někdo z vás poradit jak pěstovat tuto kytku a jak se správně jmenuje?Poslední dobou ji opadávají listy.
Prosíím opět o určení pokojovky, 6.7.2011
Je to druh pelargonie - muškátu. Je lepší zaštípnout a ona se rozkošatí. Přesný název bude na netu když si zadáte druhy pelargonií.
Mini Phalaenopsis, 3.7.2011
Já jsem měla ten samý problém, tak jsem ho provizorně vyřešila tak, že jsem od pullitrové petky uřízla dno asi 8-10 cm vysoko, horkým hřebíkem jsem udelala otvory a přesadila jsem ji do kokosových vláken a pak celé jsem vložila do ozdobné skleničky.... celý příspěvek >
Stihl FS 120 - náhradní, neoriginální díly Zama?, 26.6.2011
Dobrý den, nemáte prosím vás někdo zkušenost s náhradními díly Zama? Našel jsem je na německém ebayi. Karburátor i zapalovací cívka, které sháním přijdou skoro na polovinu, ale nemám ověřeno z nezávislého zdroje, jak moc jsou kompatibilní a... celý příspěvek >
Kvetinac, 13.6.2011
Proste nadhera, obdivuju palmu i celou Tvoji zahradu! Sterba
Hortenzie - diry v listech, 13.6.2011
Josef - mel jsi pravdu, uz jsem na nich nasel dva slimaky, lezou zespodu a okusuji taky klidne od stredu listu, bestie:), takze to uz hlidame, ale asi neuhlidame:). Ahoj S.
Hortenzie - diry v listech, 9.6.2011
I kdyz tam samozrejme slimaky mame, asi to nebudou, nechali by na listech stopy. Tusim, ze to budou ti broucci, co okusuji taky matu, maji takovy hnedy, nebo zeleno zlaty krovky:)
Hortenzie - diry v listech, 9.6.2011 Obsahuje fotku
Ahoj, nejaka potvora nam vykusuje diry v listech hortenzie i na jinych rostlinach. Nevite, co by to mohlo byt a jak na ni? Diky za kazdou radu! Sterba
Kvetinac, 9.6.2011
Neverim :))), vyfot:)))!
Kvetinac, 8.6.2011 Obsahuje fotku
Ahoj, tak jsem ten sterej list nafotil - je to ale asi jedno, ze hnednou. Ted se mi zda, ze se to uz zastavilo. Od stredu se zacina novej list popmalu rozvijet a to je neklamny znameni (doufam), ze vse bude ok:).
Kvetinac, 28.5.2011
Ty palmy mas krasny (prece si nebudem vykat:)), ten detail mam vyreseny jednoduse, kvetinac je v misce, tedy v mise. To vse stoji na drev. desce, ktera ma provrtany v rozich diry, kterymi jsou protazena nylonova lana. To uz mam pripravu na podzim,... celý příspěvek >
Oleo mac 740, 28.5.2011
Dobrý den, prosim Vás, jaké palivo do toho lejete a v jakém poměru s olejem? Křovinořez Oleo - Mac 740T.
Kvetinac, 18.5.2011
Diky za reakci! Obden jsem na chalupe a zda se, ze zije:). Na presazeni jsem pouzil substrat pro palmy a dost zalevam, kdyz je teplo. Minula leta stala stale v mise plne vody. V zime musi domu do chodby, kde je tak 10 st., na chalupe ji pritapet... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika