Příspěvky uživatele - 243.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okurek - pouze samčí květy, 16.7.2019
Tak to máte štěstí, letos má problémy s okurkami skoro každý. Mně venku nakladačky tak "mohutně" plodí, že na pět sklenic sbírám týden. Ve skleníku nějaké partenokarpické okurky sice kvetly/kvetou, ale plody udělaly jen v těch vedrech na začátku... celý příspěvek >
Okurky nakládačky neplodí, 15.7.2019
Z toho globálního oteplení málem omrzají , noční teploty jsou pod deset stupňů, to se okurkám moc nelíbí. Letos je problém i s rajčaty - nejdříve zima, pak tropické teploty a drasické ochlazení. Větší chcípáky jsme nikdy neměli.
Může se dát do kompostu hrachová nať napadená padlím?, 15.7.2019
Do kompostu.
Prosba o určení rostlin, 12.7.2019 Obsahuje fotku
Plevel, vytrvalý, výška cca 75 cm, lehce poléhavý. Kvete žlutě, lehounce voní.
Problém s citrusy, 5.7.2019
Květináče musí být kompletně pod vodou. Pokud mají tendenci plavat, což se u rašelinových substrátů stává, je potřeba zatížit. A to, že se do substrátu vsakuje voda, poznáte, že z něj odcházejí bubliny. Když už to nebublá, tak je substrát nasycený... celý příspěvek >
Rajčata - osychání listů, 29.6.2019
Molicím nevadí absolutně nic, ani sucho ani voda. Jedině postřik, Mospilan je slabý, respektive rajčata snesou jen poloviční koncentraci než ostatní rostliny (bohužel vyzkoušeno), použít se dá Chess = Ninja, vždy v kombinaci se smáčedlem, I tak se... celý příspěvek >
Zkušenost se zavařováním v automatickém hrnci, 28.6.2019
Už z principu sto stupňů nedosáhnete, v místních podmínkách voda vře při cca 98°C  
Rajče - co to může být?, 28.6.2019 Obsahuje fotku
Jedno rajče v květináči začalo žloutnout a usychat. Má nebo spíš už mělo nekrotický stonek, uvnitř černé útvary (trus?) a asi nějaká vajíčka (vel. cca 3mm)
Copak těm paprikám asi je?, 27.6.2019
Pořádně okopat asi ne, jen lehce zkypřit tu povrchovou vrstvu. Papriky koření mělce, při hlubší okopávce jim poškodíte kořeny a bude dlouho trvat, než se zotaví.
Startovací lanko benzínové sekačky, 26.6.2019
Je to v záruce? Pokud ano, tak do servisu...
Používáte na zahradách herbicidy?, 26.6.2019
Tak proč nevezmete nůžky a neostříháte ji? Kdybyste to udělala, tak vám nevykvete ani nedoroste do takové výšky. Ale musíte to dělat pravidelně.
Používáte na zahradách herbicidy?, 25.6.2019
Nepoužívám od té doby, kdy mi zašly všechny papriky a rajčata, ke kterým jsem dala kompost obsahující herbicidy ošetřenou trávu.
Copak těm paprikám asi je?, 24.6.2019
Reakce (obrana) na horko a ostré světlo, ráno jsou asi narovnané... a
Zahradničení - relaxační koníček, 18.6.2019
Také mám rajčata na dva výhony, někdy i na tři. Jako tyčky používáme roxory (žebírková ocel), síla 14 mm.
Okurka ve skleníku uvadla, 18.6.2019
Vadnutí okurek Latinský název: různí houboví a bakteriální původci Hostitelské rostliny Okurky Popis U klíčících a vzcházejících rostlin dochází k odumírání klíčků nebo mladých rostlin s typickým zúžením kořenového krčku. U větších rostlin... celý příspěvek >
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika