Příspěvky uživatele - 243.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lza pěstovat melouny vertico, 11.1.2020
Je lepší udělat ze síťky třeba od brambor nebo ze stínovky pro meloun "hamaku" - čtverec nebo obdélník v rozích opatřit provázkem a vyvázat třeba k vodícím drátům.
Výroba bokashi kompostu na zahradě, 11.1.2020 Obsahuje fotku
Tak máte to mít  . První fotka - loni založený kompost, druhá - kompost o rok starší (jednou přehozený, na jaře se přehodí podruhé, už na něm byla rajčata), třetí - naše odpadní hospodářství, čtvrtá- kompostér na odpad z kuchyně, po... celý příspěvek >
Vodenka - žluté fleky na listech a černé kuličky, 9.1.2020
Na kytce máte třásněnky, málokdy jsou vidět - černé rychle se pohybující"čárky" (dospělci) a světle žluté čárky (larvy).  Prozradí je ty černé tečky (trus) a jakoby stříbrný spodek listů. Ošetřete opakovaně prostředkem Vertimec.
Výroba bokashi kompostu na zahradě, 8.1.2020
A když si přečtete články k tomuto tématu, tak se víceméně neví, co s tím. Málo živin, stejně se musí přidávat hnojivo, takže ta aplikace a následné zaorání je jen nákladem navíc.
Výroba bokashi kompostu na zahradě, 8.1.2020
No neke, zahradničím třicet let, ale nechám se poučit .  Normální zahradníci, tedy ti, co nehledají nepoužitelné nesmysly na webu, na kompost v průběhu roku sypou odpad ze zahrady - plevele, posečenou trávu, zbytky rostlin (vnější listy,... celý příspěvek >
Co použít na odlehčení zeminy, 7.1.2020
Vy jste jak zadřená deska - biouhel, vermikulit, biouhel, vermikulit... A co vaše neexistující úroda z bokashi kompostu na vyvýšených záhonech? Nějak jste se zapomněl pochlubit 
Výroba bokashi kompostu na zahradě, 7.1.2020
Taková blbost a tolik práce to stojí. Kdybyste založil normální kompost, tak se nadřete míň  (nic nemícháte a pak jednou nebo dvakrát přehodíte). A výsledek budete mít jistý. Asi máte hodně volného času, který utrácíte vymýšlením hloupostí. Iva... celý příspěvek >
Paprika jako dvouletka?, 5.1.2020 Obsahuje fotku
Na podzim jsem vyryla pár paprik, mám je v zimní zahradě a docela se jim daří. Neseřezávala jsem je, obrazily a nasadily plody. V zimní zahradě je kolem 13°C.
Uzení masa, 4.1.2020
To "nedodělání", tj. šedé zbarvení masa, je způsobeno neprosolením masa. Osmnáct dní naložení, v podstatě nasucho,  je žalostně málo. Zkuste naložit klasicky - dva až tři dny nasucho (20 g solící směsi na 1 kg masa), pak zalít lákem (dávám 400g... celý příspěvek >
Je rostlina papriky jedovatá?, 2.1.2020
Mimmo, tak dnes jste opravdu mimo. To o čem píšete, není okrasná paprika ale lilek. Má plody podobné cherry rajčátkům.
Prečo osivo kukurice su vsetko hybridy?, 1.1.2020
No neříkelte , jednou ji mají psanou jako F1, jednou ne...
Houby, 1.12.2019
Šmarjá panno, i pokud by to byla muchomůrka bílá, tak vám nehrozí žádné nebezpečí, pokud se jí dotknete, amanitin není kontaktní jed. Stejně tak nehrozí, že by se dostal do nějakých rostlin z kompostu.
Kopr, 30.11.2019
Pokud vysejete na jaře a kdykoliv v létě a sklidíte ve stejné velikosti, tak je stejný  .  A že teď nevykvétá je dáno světelnými podmínkami.
Bofix v česneku, 23.11.2019
Nevadí, ale proč likvidujete kopřivy teď, když už je konec sezóny? Herbicidy jsou nejúčinnější  v době intenzivního růstu.
Moravská jadernička, 22.11.2019
Možná se mi nějaké ještě válí pod stromem, zítra kouknu. Ale včely lítají na všechny květy v zahradě, takže ze semínek vyroste bůhvíco.
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika