Příspěvky uživatele - 153.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Krtek - a je to, 8.9.2008
Když už máte psa co hrabe, zkuste si pořídit bígla. Ten náš je specialista na lov krtků, zrovna včera jednoho ulovil. Dřív jsem se snažil krtky před ním chránit, ale už jsem na to zrezignoval a teď psa nechávám ať si ty krtky teda loví.
Nevymrzající banánovník, 4.9.2008
Drenáž... no jo ale v návodu, který jsem dostal k tomuto banánovníku je napsáno, že se má pořádně zalévat, že má rád bahýnko, tak teď nevím co je správně. A už ani nevím, kde jsem to koupil.
Pochlubte se tulipány a narciskami, 3.9.2008
Nám taky mnoho cibulek sežrali nějaké hlodavé potfory, letos jsme vykoumali, že už jim nebudeme dávat krmení do země. Chceme zkusit vysazovat cibulky jen do květináčů a truhlíků,  další vyhodou by pak mohlo být, že po odkvětu dáme květináče do... celý příspěvek >
maliny se zbláznily, 2.9.2008
Máme maliny a ostružiny vysazené tak, že je kolem nich ze všech stran trávník. Já bych byl rád kdyby se rozrůstaly do okolí, ale nerozrůstají se. Vždycky když v trávníku vidím že vyrůstá nějaký výhon, tak ho tam nechám, aby se mi rozrůstali do... celý příspěvek >
Zelené broskve, 2.9.2008
A nemáte to třeba některou z těch okrasných broskví, které se pěstují kvůli květům či listům?
neznámá rostlina, 1.9.2008
Na fotce jsou listy málo ostré. Snad svída?
Slimák - užitečný živočich?, 28.8.2008
Naskýtá se několik otázek. Když to projde slimákem, je to kompost? Není to spíš něco jako hnůj? A může se čerstvý slimáčí hnůj používat rovnou na hnojení? Nebo je ho třeba nejdříve zkompostovat? 
Rezavý smrček, 28.8.2008
Pane profesore, samozřejmě, že o tom nic nevím, ale ty smrčky jsem neviděl ani já, ani vy, tak nemůžeme vědět proč uschly. A já bych to nevěděl, ani kdybych je viděl. Vyslovil jsem jen dohad, uvedl jsem to slovy "Já bych řekl". Vy na... celý příspěvek >
Rezavý smrček, 28.8.2008
Já bych řekl, že strýc vám navykládal asi hlouposti, ty smrčky asi uschnuly, protože jste je přesadili, ještě ke všemu v létě. Prostě neměly dost kořenů, tak uschly.
Pochlubte se svojí zahrádkou, 28.8.2008
Fotky mám jen z mobilu, a ty jsou bídné, když jsem si to tu pak otevřel, tak už jsem je pak radši sem nedával. Jsem od Frýdku-Místku, máme výhled na Beskydy, na Lysou horu, Prašivou atd.
králičí hnůj, 28.8.2008
Nestrávená semena v králičím hnoji? No, nikdy jsem nepitval bobky, ale působí na mne dojmem, že tam nejsou nestrávená semena. Akorát v trávě či seně, které bývá zdupané na dně králikárny smíchané s bobky by mohlo být plno semen.
zlomený terminál u mladého stromku, 27.8.2008
Nechte to na ní, na jaře tam narostou nově větvičky. Možná se některá z nich sama ujme role terminálu, a když ne tak můžete některou z větviček přihnout a vyvázat k nějakému kůlu a tím z ní uděláte terminál. Třešeň ale můžete pěstovat i s kotlovitou... celý příspěvek >
Tůje, 25.8.2008
Jsem myslel, že řízkované mají víc kmínků (rostou jako keř), a ze semene jeden kmínek (rostou jako strom), když je nestříháte. Ale i tak by ten semenáč asi vytvořil větvení až od místa, kde byl ustřihnutý.
Jak udělat burčák z jablek?, 22.8.2008
Z tím, že se to nedá pít souhlasím, já považuji zkvašený mošt za zkažený, dobrý tak na vylití.
Jak udělat burčák z jablek?, 21.8.2008
Podle mých zkušeností stačí udělat mošt,, pak nemusíte dělat nic , stačí pár dní počkat, zkvasí vždycky. Ještě se mi nestalo aby nezačal kvasit.
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika