Příspěvky uživatele - Hráběnka

Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 2.2.2010
Já se dnes flákám doma, ale včera jsem byla v óbéí a napůl radostně, napůl nešťastně prohlížela cibule a hlízy. Napůl proto, že loni jsem zjara dost utratila kvůli svému projektu "všechny hlíznaté a cibulnaté kytky do květináčů". Celkem to rostlo, já... celý příspěvek >
Vlašské ořechy - nový recept, 26.1.2010
Ořechy stranou - tác i rošt v MW mohou být kovové, ale od sebe odizolované, jinak dochází k indukci a jiskření, které může totálně zničit zdroj záření. Talíře se zlatou obroučkou se nedají použít, protože zlatý proužek bývá rozpraskaný. Stejně dva... celý příspěvek >
Stará zem z květináčů - kam s ní?, 25.1.2010
Vyklápím ji pod smrk na zahradě, občas tam přihrnu jílovku z hromady po terénních úpravách, do toho padá jehličí. Jak si počínáte vy? A ještě: co se vlastně děje, když se tohle všechno uleží - vznikne časem něco znovu použitelného? Těším se na vaše... celý příspěvek >
Co z toho vyroste?, 24.1.2010
Kokořík, hyacint...?
Vlašské ořechy - nový recept, 24.1.2010
Přátelé, letos konečně mám ten správný odbyt! Sypu ořechy ven na parapet a koukám, jak to mizí. Dali jsme těm statečným bojovníkům důstojná jména:  Modřina, Bába a Uhlák.
Jste také fandové do bylinek?, 22.1.2010
Máte pravdu, Eleno, třezalku mám, tlustý růžový svetr také, tak hurá do práce...!
Jste také fandové do bylinek?, 20.1.2010
Promiňte, že trochu odbočím. Hledám nějaké zázračné bejlí na lednovou depku. Asi na to nic kromě hibernace nebude, co?
Čím krmíte?, 3.1.2010
Naše sedmiletá kříženka polkne cokoliv. Spí v předsíni, v létě taky někdy na půdě ve slámě, jak se jí zachce. Je zdravá, srst má krásně hustou. Dostává 2x denně menší rovnou sběračku těch nejobyčejnějších granulí a čerstvou vodu. Na zahradě si sama... celý příspěvek >
Soumrak zahrádkaření?, 23.3.2009
Vyrostla jsem v paneláku. Útulnou zahradu s plaňkovým plotem měl můj děda. Taky králíky. To pnutí, že mám jen lodžii! Všechno bylo u mě v paneláku zelené, sázela jsem náletové stromky z okolí kolem domu... Konečně s vidinou malebného důchodu bydlíme... celý příspěvek >
Vhodne trvalky do kvetinaca, 23.3.2009
Veroniko, napište, do jakého prostředí si chcete kytky pořídit (světlo-šero, vlhko-sucho, na okno-někam dál do místnosti, atd.). Napadla mě kalanchoe (modřiny však nemám), ale i ta chce své...
kliešte u nás, 14.3.2009
Je sice teprve březen, ale jak to vlákno čtu celé znovu, ptám se: budou v srpnu klíšťata v lesích pod Churáňovem? Mám se bát a kupovat repelenty? Kdo poradí? Díky, H.
Cestičky z bobrovek?, 14.3.2009
No, já jsem chtěla využít naleziště polámaných tašek v koutě naší zahrady podobně, leč primitivně. Vysbírala jsem ty nejlepší kousky a naplocho je nakladla na bahnitou pěšinku. Teď je pracně dloubám ven, pěšina zarostla travou. Co jedině můžu... celý příspěvek >
listnaty okrasny strom, 9.3.2009
Mišpule obecná, hloh jednosemenný, jabloň nachová, kdouloň obecná.
Co nasadit do truhlíků na které nesvítí slunce?, 8.3.2009
Myslím, že s hlíznatými begoniemi a bouloněmi (achimenes) chybu neuděláte.
Živý plot, aby slepice neprolezla?, 7.3.2009
No, asi šípky a maliní. Páč kolo ostnatého drátu u nás asi neobrazí.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika