Příspěvky uživatele - Eva T.

Aculops lycopersici na rajčatech, 23.6.2025
Pan Walter, prečítala som si vaše príspevky o Aculops lycopersii a zrejme som sa s takým niečím stretla v r. 2018 a 2022, ale do vtedy som poznala iba Roztoča Chmeľového, ktorého výskyt sa dá ľahšie eliminovať. Myslela som, že moje rajčiny dostali... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 16.6.2025 Obsahuje fotku
Ahoj, Vladimíre išla som tu na Fórum, lebo som bola zvedavá na tvoje príspeky s pestovaním Dwarfov a determinantných odrôd. Dúfam, že úraz s rukou nebol závažný. Potešili by ma nejaké tvoje príspevky na FB v rôznych rajčinových skupinách.  Ja... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 16.6.2025 Obsahuje fotku
Ahoj, Milane, ja takto tento rok, nejaký yvýšený záhon plánujem k budúcemu roku.  EvaT.
Rajčata 2024, 10.6.2024 Obsahuje fotku
To je super,  Vladimíre, bolo by celkom pekné, keby aj naše semenárske firmy ocenili tvoj prínos k propagácii tejto odrody. Startky aj ja milujem a nevynechala som ich na mojej záhrade ani raz za vyše 40 rokov.        ... celý příspěvek >
Paradajky pre r. 2024, 27.5.2024 Obsahuje fotku
Zopár záberov z dnešného rána. Nestíham vylamovať zálistky, aj plody rastú rýchlym tempom. Eva T.
Paradajky pre r. 2024, 21.5.2024 Obsahuje fotku
Ano, sú to skoré odrody, väčšinou dwarfy vysiate v polovici decembra, pestovné na juhozápadnom okne s prisvetlením 4 hodiny večer(stačí po zotmení presunúť pod svetlo v miestnosti, kde si svietime bielym led svetlom, než ideme spať).Asi od plovice... celý příspěvek >
Výsledok- prvé zrelé plody tento rok vonku v druhej polovici mája. Séria GONDWANA zapustená v zemi iba v 11 litrových plastových kvetináčoch s  veľkými otvormi.     Eva T.
 Rajčiny som túto sezónu von postupne vysádzala postupne od 29. 5. Posledné včera. Ešte mám pár rastliniek, čo som vysievala začiatkom mája.   Příspěvek s fotodokumentací o výsadbě do nádob s odbroušeným dnem. Výhody: Rychlý... celý příspěvek >
Paradajky pre r. 2024, 21.4.2024 Obsahuje fotku
Ešte jedna zaujímavá dwarfka mi už zarodila teraz v apríli, obrala som 4 pomerne veľké plody.  Eva T.
Táto úžasná trpaslíčka ma drží pri nálade aj v takomto počasí, včera cez obed som ju na chvíľu vyvetrala na čerstvom vzduchu(11 zrelých plodov naraz).  Štvrtok som si kúpila pre potešenie ešte túto magickú hortenziu(MAGICAL REVOLUTION BLUE) a... celý příspěvek >
Pani Monika, MAGLIU ROSU aj PURPLE HEART DWARF má Milan odo mňa, M. R. som dostala pred 7 rokmi od Vladimíra a rýchlim ju odvtedy každoročne. v r. 2021z novembrového výsevu mi prvé plody dozreli už na Valentína.Teraz vysievam až v polovici decembra a... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 21.4.2024
Myslím, že fyziologická porucha - INTUMESCENCIA - pozrte ešte rub listu. Niektoré odrody sú citlivé na vlhkosť vzduchu aj substrátu+ nevhodné prihnojovanie. Častejšie vetrať zabezpečiť prúdenie vzduchu medzi rastlinami, neprelievať a neprehnojovať.... celý příspěvek >
Paradajky pre r. 2024, 9.4.2024 Obsahuje fotku
Tieto 4 dni bolo úžasne teplo. Mobilné nádoby s rajčinami som 3noci letnila vonku, zvyšné, sú buď vysadené, alebo pikírovance v sklenínu,  dvere na nich boil tiež v noci otvorené. Zajtra sa má ochladiť tak poputujú späť do skleníka. Eva T. ... celý příspěvek >
Paradajky pre r. 2024, 30.3.2024 Obsahuje fotku
Májovky sa mi ešte za celého môjho života tak skoro už v marci nepodarilo nájsť. Najskôr okolo 15. apríla, keď bol dobrý rok. Zrelé rajčiny na okne som však mala raz už aj na Valentína a na Veľkú noc bežne.  Milí priatelia, prajem vám... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 30.3.2024
Paráda, Vladimíre, vyzerá to nádejne v tvojom hlbokom pareništi, Teším sa na tvoje hodnotenie skorých odrôd.  Prajem pevné zdravie.  Eva T.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika