Příspěvky uživatele - Jiří II

Přiznejte letos pravdu s výnosem a odolností odrůd, 8.9.2017
Jak napsala paní Lída, tak stejné je to u nás. Ale něco ve mě mi říká, že příští rok to vyjde a bude to paráda.
Bohemia nepřekonaná, 7.9.2017
Mě to připadá tak, že Rubín je nejchutnější právě utržený ze stromu (při co možná nejpozdější sklizni) a tuto nejlepší chuť si udrží jen pár dnů po sklizni. Skladováním se chuť zhoršuje a po Vánocích je jen průměrná. Předpokládám, že stejné to bude i... celý příspěvek >
Množení fuchsií, 5.9.2017
Ještě jsem zapomněl uvést, že přezimování fuchsií potmě bez listů, má jednu obrovskou výhodu oproti přezimování s listy ve světlé chladné místnosti. Budete totiž mít jistotu, že s vašimi rostlinami nepřezimoval ani jeden živočišný škůdce a budete mít... celý příspěvek >
Množení fuchsií, 4.9.2017
Protože nemám pro přezimování fuchsií světlé chladné prostory s teplotou +5 stupňů Celsia, jak se doporučuje, osvědčilo se mi přezimování bez listů ve tmě, ve sklepě na brambory. Poslední teplé a slunečné dny koncem září využiji k zakrácení letošních... celý příspěvek >
Sklizeň 2017, 1.9.2017
Tak to je pro mne cenná rada, ukládat rajčata stopkou dolů a díky za ni. Pro účel fotografování jsem schválně pootáčel rajčata v řadách tak, aby je bylo možné vidět ze všech stran - chtěl jsem tak ukázat jejich pěkný kulatý tvar. Ještě dodávám, že ta... celý příspěvek >
Sklizeň 2017, 1.9.2017 Obsahuje fotku
Dozrávání dalších pater a sklizeň pokračuje, na uložených plodech po pár dnech mizí rozdíl ve vybarvení plodů z venkovních podmínek a z polostínu pod průhlednou střechou, chuťově mezi nimi není žádný rozdíl. Z měknoucích plodů odebírám semínka pro... celý příspěvek >
Sklizeň 2017, 20.8.2017 Obsahuje fotku
Registrovanýuživatel : No jo, ale když na té lavici rajčata pěkně seděly v mezerách mezi latěmi a nemohly se rozkutálet. Pořídil jsem nové foto, navíc s řezem vejpůl. Jestli stále nebudete vidět rozdíl ve vybarvení plodů a dužiny, bude to... celý příspěvek >
Sklizeň 2017, 18.8.2017 Obsahuje fotku
Potomkům rajčat Kumato svědčí velmi vyrovnané podmínky, a proto se snažím o jejich pěstování v nádobách v polostínu pod průhlednou střechou V tomto roce jsou plody této odrůdy opět nádherné a kvalitní.
Rajčata 2017, 18.8.2017 Obsahuje fotku
Tohle jsou pro mne "nejrajčatovatější rajčata"
Bio semena Brno, 14.8.2017
Nic ve zlém, ale co si slibujete od tkzv. bio semen? Budete je snad jíst?
Sklizeň 2017, 10.8.2017 Obsahuje fotku
Moje selekce potomků kupovaných rajčat Kumato v osmé generaci se teprve začíná vybarvovat. Vždycky se těším na tuto každoroční fantastickou podívanou. Zajímavé je, že rostliny letos přežily krupobití 7.července - jak je možné vidět na poraněných... celý příspěvek >
Melouny a melounky 2016, 5.8.2017 Obsahuje fotku
Letos pěstuji meloun skalní . Venku všechno rozbily kroupy 7. července, ale jeden šlahoun se předtím proplazil pod polykarbonátovou střechu a docela se mu v té pekelné výhni daří.
Letní jablka dozrávají, 3.8.2017
Pěkný přehled odrůd p. Petra Kumšty jsem našel na webu ...pod odkazy "Odrůdy povolené" a "Perspektivní novošlechtění jabloní."
Fuksie, 2.8.2017 Obsahuje fotku
Přihnojujete Kristalonem?
Sklizeň 2017, 31.7.2017
Opravdový rajčatový ráj
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika