Příspěvky uživatele - Jarmila Váchová

Nemoc rododendronu?, 25.9.2010 Obsahuje fotku
Mám dotaz jestli by někdo neporadil o co se jedná, myslím si, že se jedná o nějaký druh plísně a zkoušela jsem to stříkat baycorem ale nepomohlo to, je to povlak na listech pouze sezhora a dá se setřít, je pouze na spodních listech keře možná, že je... celý příspěvek >
O jaké rostliny se jedná?, 25.9.2010 Obsahuje fotku
Koupila jsem si dvě kytičky ale nevím jak se jmenují a jaké mají nároky na pěstování.Mohl by mi někdo poradit?
Pochlubte se svojí zahrádkou, 29.7.2010 Obsahuje fotku
Ty hortenzie Vám úplně závídím, mě každou zimu namrznou tak mám pouze listy ale taky něco málo moho ukázat a jak píšete zahrádka je taky moje radost až poslední dobou mi to kazí slimáci.Jarka
Jaký keř nasadit do úplného stínu, 21.6.2010 Obsahuje fotku
Můžete tam zasadit také hortenzii latnatou a ta vám bude i kvést, protože kvete na novém dřevě a nyní jsou i barevné nejen bílé ale je lepší zkombinovat keře s některými trvalkami, například bohyšky, které mají různé barvy listů i různé velikosti... celý příspěvek >
Jaké letničky do stínu?, 15.2.2010 Obsahuje fotku
Begonie pěstuji již řadu let a je lepší než spěchat, raději počkat až se začnou probouzet a to poznáte, že se začnou tvořit v prohlubni očka a potom je dát třeba už do truhlíku ale jen je trochu zatlačit.Dávám je do místnosti asi s teplotou kolem... celý příspěvek >
Pokojové rostliny, 19.12.2009 Obsahuje fotku
Mám ráda všechny kytičky, ty doma i ty co nyní spí a také ne jenom co kvetou ale i ty ostatní.Zima je potřeba ale já již nyní co ještě pořádně nezačala se již těším na jaro a tak i jen pohled na kytky co mám mne potěší, a protože přes zimu jsou... celý příspěvek >
Presadenie hortenzie, 30.7.2009
Bohužel, já mám jiné zkušenosti.Zahradu máme asi ve výšce 360metrů nad mořem a hortenzie mě i sousedům skoro každý rok zmrznou a to je každý rok balím a různě přikrývám a za dobu co je mám a to bude jistě 7až8 let mi kvetly pouze jednou, záleží podle... celý příspěvek >
Pochlubte se svojí zahrádkou, 17.4.2009
Co se týče velikosti zahrady je skutečně velká ale i tak velká zahrada se obejde bez mulčovací kůry, a potom tu kůru budete muset neustále doplňovat, protože jinak vám poroste plevel i v ní a jsou to skutečně zahrady pouze okrasné, protože píšete, že... celý příspěvek >
Pochlubte se svojí zahrádkou, 16.4.2009 Obsahuje fotku
Tak já spíš fandím venkovským zahrádkám bez chodníčků a mulčovací kůry ale každý má svůj styl.jarka
co z toho vyroste?, 29.3.2009
Mohly by to být i konvalinky a to druhé určitě denivka.Jarka
co z toho vyroste?, 29.3.2009
To jsou narcisy.Jarka
konvalinky, 13.3.2009
Konvalinky mají listy až do podzimu tak se do trávníku asi moc hodit nebudou a ještě nezůstávají na jednom místě ale stěhují se, měla jsem je ve skalce a dost velký problém se jich zbavit, jinak rostou raději v polostínu a rostou v normální půdě... celý příspěvek >
Průsvitné letní jablko, 13.3.2009
Já jsem ho koupila v OBI na Proseku.Jarka
rododendron, 11.3.2009
Podle mne je potřeba ostřihat uschlé větvičky, to jsou ty bez listů, odhrnou asi pěti centimetrovou vrstvu zeminy a nahradit rašelinou s míchanou s hnojivem na rod. a rohovinou a pořádně prolít a to udělat již nyní.Ty pupeny jsou s květy a tak další... celý příspěvek >
Pod rododendrony oblázky nebo kůru, 12.2.2009
Nevím jak jste pane Pavle přišel na to, že drcená kůra je kyselá a skutečně existuje skupina azalek a rhododendronů, které snášejí i vápno v půdě.Podle mého názoru se kamínky na tyto rostliny vůbec nehodí a není to ani přirozené, nevím jak budete... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika