Příspěvky uživatele - Georg Black

Neznama/e odruda/y, 16.6.2014
Mělo by být uvedeno minimálně to co tady a ti tak jsem nedostal ani ťuk.
Jak napravit řezem tuto révu, 16.6.2014
Vidím tam dost výhonů ze starého dřeva. Pokud nenesou květy a jako, že asi ne, tak pokud je nebudete chít k něčemu využít v příštím roce, tak bych jich 90% vymlátil. Nechat jen ty co kvetou popř. si nejste jistý jestli by se k něčemu příští rok... celý příspěvek >
Jak napravit řezem tuto révu, 13.6.2014
Z tohohle není moc co poznat. Snad jen, že roste zdravě a bujně. Je prostě hezky probuzená do růstu. Pro začátek vyhodit všechny výhony, které rostou navíc z jednoho očka. Plus tam, kde je to hodně zahuštěné. Vybrat si vedení pro přístí rok a tento... celý příspěvek >
Ošetření révy v době kvetení, 9.6.2014
Obecně vzato, se pokud vím, v době květu nestříká žádná plodina. Pokud je to kritické, je to na Vás.
Svilušky?, 4.6.2014
Aha, tak to jsem nevěděl. Jediná moje zkušenost se sviluškami je výskyt na okurkách a tam je to jasné-pavučinky.
Svilušky?, 4.6.2014
Svilušky neuvídíte. Poznáte je však podle jemné pavučinky na spodní straně listů. Jak pravil p.KuKy toto je perlovitost, tedy neškodná fyziologická součást révy.
Hibernal, 4.6.2014
Musím pochválit Hibernal, že i přes vymrzlé letorosty a to někdy i 3 z jednoho místa, tedy i s postraními očky, nasadil nové a to i s květy. I kdyby nebyly tak mohutné, jako by byly původně, potěší to.
Co vaše réva? (2014), 30.5.2014
To je u Mirka normální. Pro Váš klid, mám stolní odrůdy ve fázi rašení pupenů.
Co vaše réva? (2014), 29.5.2014
U nás mi před týdnem kroupy doslova vorvaly všechny sazenice, co jsem měl už venku na otužování. Ale vypadá to, že se už raší nové listy.
Prokousané listy, 15.5.2014
Pokud alespoň jednu díru lze spojit bez toho, aby něco chybělo. je celkem jisté že to byly kroupy(pouze roztržené, ne vyžrané).
Koupe domecku i s revou, 12.5.2014
Osobně bych postříkal jendou před květem a a jednou po květu proti plísni/padlí. Na obou bych provedl podlom. Tedy ji trochu odhustit. Zejména foto jedna PH roh. Tam kde roste více výhonů z jednoho místa nechat jen jeden a pak dle potřeby probrat.... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2014), 5.5.2014
Tak u nás dnes taky šedivec. Kromě Hib, který rozvíjí pupeny je všechno ještě zavřený, takže "na pohodu".
Preočkovanie starého vinohradu, 28.4.2014
Rozhodně přeroubovat. Zahodil by jste léta budovaný kořenový systém. Mrkněte sem pro inspiraci
Otužování mladých rostlinek, 23.4.2014
Jasná, ale důležitá poznámka. Díky.
Nebezpečny škodca, 23.4.2014
je to vedení pro stolní odrůdy.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika