|
Neznama/e odruda/y, 16.6.2014 Mělo by být uvedeno minimálně to co tady a ti tak jsem nedostal ani ťuk.
|
 |
Jak napravit řezem tuto révu, 16.6.2014 Vidím tam dost výhonů ze starého dřeva. Pokud nenesou květy a jako, že asi ne, tak pokud je nebudete chít k něčemu využít v příštím roce, tak bych jich 90% vymlátil. Nechat jen ty co kvetou popř. si nejste jistý jestli by se k něčemu příští rok... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jak napravit řezem tuto révu, 13.6.2014 Z tohohle není moc co poznat. Snad jen, že roste zdravě a bujně. Je prostě hezky probuzená do růstu. Pro začátek vyhodit všechny výhony, které rostou navíc z jednoho očka. Plus tam, kde je to hodně zahuštěné. Vybrat si vedení pro přístí rok a tento... celý příspěvek > |
 |
Ošetření révy v době kvetení, 9.6.2014 Obecně vzato, se pokud vím, v době květu nestříká žádná plodina. Pokud je to kritické, je to na Vás. |
 |
Svilušky?, 4.6.2014 Aha, tak to jsem nevěděl. Jediná moje zkušenost se sviluškami je výskyt na okurkách a tam je to jasné-pavučinky. |
 |
Svilušky?, 4.6.2014 Svilušky neuvídíte. Poznáte je však podle jemné pavučinky na spodní straně listů. Jak pravil p.KuKy toto je perlovitost, tedy neškodná fyziologická součást révy. |
 |
Hibernal, 4.6.2014 Musím pochválit Hibernal, že i přes vymrzlé letorosty a to někdy i 3 z jednoho místa, tedy i s postraními očky, nasadil nové a to i s květy. I kdyby nebyly tak mohutné, jako by byly původně, potěší to. |
 |
Co vaše réva? (2014), 30.5.2014 To je u Mirka normální. Pro Váš klid, mám stolní odrůdy ve fázi rašení pupenů. |
 |
Co vaše réva? (2014), 29.5.2014 U nás mi před týdnem kroupy doslova vorvaly všechny sazenice, co jsem měl už venku na otužování. Ale vypadá to, že se už raší nové listy. |
 |
Prokousané listy, 15.5.2014 Pokud alespoň jednu díru lze spojit bez toho, aby něco chybělo. je celkem jisté že to byly kroupy(pouze roztržené, ne vyžrané). |
 |
|
 |
Koupe domecku i s revou, 12.5.2014 Osobně bych postříkal jendou před květem a a jednou po květu proti plísni/padlí. Na obou bych provedl podlom. Tedy ji trochu odhustit. Zejména foto jedna PH roh. Tam kde roste více výhonů z jednoho místa nechat jen jeden a pak dle potřeby probrat.... celý příspěvek > |
 |
Co vaše réva? (2014), 5.5.2014 Tak u nás dnes taky šedivec. Kromě Hib, který rozvíjí pupeny je všechno ještě zavřený, takže "na pohodu". |
 |
Preočkovanie starého vinohradu, 28.4.2014 Rozhodně přeroubovat. Zahodil by jste léta budovaný kořenový systém. Mrkněte sem pro inspiraci
|
 |
Otužování mladých rostlinek, 23.4.2014 Jasná, ale důležitá poznámka. Díky. |
 |
Nebezpečny škodca, 23.4.2014 je to vedení pro stolní odrůdy. |
 |