Příspěvky uživatele - 86.85

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
živý plot - buk nebo habr?, 10.11.2008 Obsahuje fotku
Už jsou "malinko přerostlé "a na živý plot se nehodí, ale barvu olistění mění taky. M.R.
Nemoc merunky, 10.11.2008
Ale pane Hausere, za doplnění děkuju. Nějak mě vůbec "netrklo", že bych mohla objasnit i důvody, proč klejotok vzniká. Já natírám stromy vápenným mlékem, za pár roků jsem zjistila, že to má skutečně smysl. Kvůli výkyvu teplot i lepšímu... celý příspěvek >
Japonské javory, 10.11.2008
Děkuji oběma za tip. Jsou tam ale 3 a minimálně 2 jsou různé. Pokud najdu ještě nějaké lepší obrázky, poprosím vás ještě jednou. M.R.
Japonské javory, 9.11.2008 Obsahuje fotku
Opravdu nevím, ale jsou krásné a každý den jinak barevné a i v různou denní dobu, jiná barva. M.R.
Japonské javory, 9.11.2008 Obsahuje fotku
Jsou už trochu "vzrostlejší" a pár podzimů a zim budou mít za sebou. Ale nezbývá než se jim obdivovat. Poznal by někdo o jaké druhy se jedná? Děkuji, M.R.
Opět pomologiské určení odrůdy, 9.11.2008
Trochu mi to připomíná Malináče. Ale: můj dosud neplodí a pokud se dobře pamatuju, byla to jablka zimní, dužina bílá, občas červená žilka, voněl, byl spíš do šíře než do soudku. Takže Malináč ne. M.R.
živý plot - buk nebo habr?, 9.11.2008
Obrázky k příspěvku z 31.10. jsem vložila až dnes. Živý plot už máte možná vysazený, nicméně než se Vám olistí v příštím roce a s podzimem bude hýřit barvami, může Vám pohled na to, jak asi bude vypadat, udělat radost. M.R.
Nemoc merunky, 9.11.2008
Naše příspěvky se zřejmě vzájemně míjely. Snad jsem napsala, co jste chtěla vědět a co vím z vlastní zkušenosti. M.R.
Nemoc merunky, 9.11.2008
Ještě jsem chtěla dodat, že u meruňky i broskvoně se může jednat o klejotok. Broskvoň je ale dost choulostivá a u ní i nektarinky se mi už stalo, když jsem podložila větve, které by se pod tíhou plodů mohly zlomit, dřevěnými kůly, došlo k tak... celý příspěvek >
Nemoc merunky, 9.11.2008
Mám vyzkoušeno, že nejlépe je prasklinu pěkně vyříznout až na dřevo, začistit a zamáznout stromovým balzámem. Existuje i zimní a můžete ho použít i při nižších teplotách. M.R.
Jakou vybrat popínavku, 9.11.2008
Myslím, že bude vhodný pouze některý druh břečťanu. Pokud by měl tendenci "zkoumat" sousedovu zeď, vždy byste ho zastřihli.M.R.
Jak sadit dýně, 9.11.2008
Nic moc, tak 2 plody na 1 rostlině. Ale i tak lze zásobit "polovinu vesnice", protože to jsou ty veliké, teď nevím, myslím Goliáš. M.R.
Znalec jehličnanů: jalovec, thuje, cypřišek - rozpoznávání, 9.11.2008
Tak moc děkuju, pane Stanislawe. Přeju pohodový večer. M.R.
Masivní otvor ve větvi, 9.11.2008
Vítku, dovolím si oponovat-nejen památné stromy mají dutinu a nejen duby a lípy. Souhlasím s Vámi v tom, vysadit klidně nový ořešák a stavající ošetřit a zatím sklízet z něho. Dle fotek vidím, že máme daleko větší dutiny-jak jsem psala výše-dokonce v... celý příspěvek >
Znalec jehličnanů: jalovec, thuje, cypřišek - rozpoznávání, 9.11.2008
Když koukám na ten zvětšený obrázek, tak už si tak úplně na 100% jistá nejsem Tak nevím.M.R.
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika