Příspěvky uživatele - 165.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Které jablko považujete nyní (v listopadu) za nejchutnější?, 20.11.2018 Obsahuje fotku
Prověrka kvality uskladněných jablek v listopadu viz. foto z leva do prava- Jarka, Spencer, Orion, Jantar, Kanzi a Jonathan.Všechny již k jídlu.O Jarušce jsem psal jinde.Spencer-vysoká kvalita jak chuti tak dužniny, vizuálně nejhezčí.Orion - výborný,... celý příspěvek >
Jarka, 18.11.2018 Obsahuje fotku
Jarka - 2018 - první plod Včera jsem Jarušku ochutnal.Příjemná chuť, Hustá, jemná, křuplavá a silně šťavnatá.Velice příjemně se konzumuje.Trošku chybí výraznější příchuť.Slupka suchá a tenká při konzumaci neznatelná.Celkovový dojem velmi... celý příspěvek >
Povrchové kořeny, 15.11.2018
Z jednoho Vašeho příspěvku jsem usoudil, že vodu máte dostupněji přístupnou.Tedy dělejte to co Vám vyhovuje a co se osvědčilo. Bezplevelné kruhy by měly svou velikostí kopírovat obvod koruny.Zda jsou kořeny na konci obvodu koruny ty... celý příspěvek >
Které jablko považujete nyní (v listopadu) za nejchutnější?, 15.11.2018 Obsahuje fotku
V současné době u mě nejchutnější Rozela a první úroda Holiday.Včera jsem testoval Beni Shogun, hustá křuplavá a silně šťavnatá dužnina.Může ještě týden počkat.Bohemii jsem ještě nezkoušel.Jakmile otevřu v lednici šuplík s jablky vždy šáhnu raději po... celý příspěvek >
Povrchové kořeny, 15.11.2018
Pane Petře z H, se zpožděním si dovoluji svůj názor.Aspoň trochu ulevíme z témat po touze chlastu. Nejsem příznivcem umělého mulčování (příroda to také nedělá).Mimo již vzpomínanou tvorbu povrchových kořenů je tu riziko výskytu hrabošů a další... celý příspěvek >
Beni Shogun, 8.11.2018
Pane Janči pokud nejste ochoten pečovat o jabloně na M9 a moderním tvaru pěstování pak Vám opravdu nezbývá než čekat a doufat na MM106.Je to Vaše volba a nemíním to rozporovat.Já se za svou péči nestydím je to cesta ke kvalitě. Jedno mě však... celý příspěvek >
Orion, 7.11.2018 Obsahuje fotku
Orion  -  2018   - štíhlé vřeteno Česká odrůda, kříženec (G.Dlelicious x Otava).Letos není co předvést, viz foto toho nejpovedenějšího.Úroda kolem 15 plodů značně vzhledově poškozených rzí nebo nadměrnou velikostí hraničící až... celý příspěvek >
Beni Shogun, 5.11.2018
Pane Janči proč bazírujete zrovna na podnoži MM106.Pokud jste měl možnost koupit na M9,měl jste tak učinit.Beni Shogun je vzrůstnější odrůda.Nehledě k tomu, že v blízké budoucnosti bude nedostupná.Vše tomu nasvědčuje.Smyčka se utahuje.Snaha jisté... celý příspěvek >
Pink Lady, 4.11.2018
Pěkné kousky pane mino AB a oprávněná radost.Jíst svoje vypěstované růžové krasavice je zážitek.Jak vidno Vaše péče se vyplácí. Zahradě zdar - Mičurin II (470 m)
Pink Lady, 3.11.2018 Obsahuje fotku
Pink Lady  -  2018  - štíhlé vřeteno Australská odrůda vznikla křížením (Lady Williams x G.Delicious) a názvem Cripps Pink v roce 1973.Známější pod obchodní značkou Pink Lady.Obstaral jsem si ji ze zvědavosti, zda je možné ji v... celý příspěvek >
Jesenno - zimné práce, 2.11.2018 Obsahuje fotku
Takže pánové - "hercový" - mariášnici znají.Vymeteno, uklizeno, zryty potřebné úseky a listí zkompostované.Zítra dezinfikuji skleník dusikatým vápnem a je vymalováno.Mám fakt dobrý pocit z vymetené zahrady.Péče se vyplatí. Zahradě a zdárnému a... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 27.10.2018
Admirál je a asi bude jedna záhada co se týče jak ji pěstovat.Jsou zde jasné rozdíly na jaké podnoži nebo tvaru ji pěstovat.Zaručený recept asi zatím neexistuje.Já jsem ji pořídil na M9 z mezištěpováním pro potřeby pěstování na štíhlém... celý příspěvek >
Akane - perla podzimu, 27.10.2018
Letos se Akane moc nepovedlo.Zda to bylo průběhem počasí nebo jsem je letos lehce podtrhl nevím ale spíše ne.Je to poprvé po 15 či 16 letech kdy jsem zpozoroval výraznější pokles kvality.Chyběla mě tam typická příchuť a také podbarvující... celý příspěvek >
Gala T - REX civt15, 27.10.2018
Krásná jablíčka.Je až k nevíře kolik klonů to Gala má.Nejsem si jist, zda už by to jedna osoba dala dohromady i když je to jedna z nejpěstovanějších odrůd na světě. Váš příspěvek ve mě vyvolal vzpomínku na jiný T.Rex.Nejslavnější křížení (Marc... celý příspěvek >
Odrůda Admiral, 25.10.2018
Pane Jiří II, Váš příspěvek mě zaujal.Navrhujete jisté řešení které může napomoci ke zdárnému dopěstování Admirálu.To je tisíckrát více než jen nejasné sliby.Dobře si to zapamatuji.V hlavě se mě už rodí další opatření pro zdárné pěstování této... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika