Příspěvky uživatele - 171.172

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hnědé fleky na listech rajčat, 22.5.2008
Měla jsem je právě na okně ale v místnosti, kde se netopí a na západní straně, protože z loňska jsem se vyškolila:) no a právě že byli v pohodě a až jsem je dala ven, tak začaly žloutnout. A to už začalo být škaredě, proto jsem si taky myslela, že... celý příspěvek >
Bílý prášek na růži, 22.5.2008
Moc, moc děkuji, myslela jsem tou rzí né to seschlé ale je tam na začátku listu a i všude na ostatních vidět uprostřed žloutnutí, zatím opravdu slabé ale z loňska vím, že to postupuje. vyzkouším to ještě jednou nafotit, no ale holt počasí nepřeje:(je... celý příspěvek >
Hnědé fleky na listech rajčat, 22.5.2008
Prosím, prosím, tak nikdo neví, co by to mohlo být? Pokud by byl třeba potřeba postřik, ať můžu zachránit, co se ještě dá... Děkuji, Petra
Bílý prášek na růži, 22.5.2008 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím o radu, jedna růžička má bílý povlak ze spodu listů, myslela jsem, že je to padlí ale listy se začínají kroutit, tak nevím... druhá má sem tam jakoby zaschlé místa a vypadá to asi na rez a pak ještě jedna má žloutnutí listů od... celý příspěvek >
Hnědé fleky na listech rajčat, 22.5.2008 Obsahuje fotku
Tak jsem se to pokusila nafotit, sice to není nic moc, musela jsem to vzít skrze světlo, jak to šlo... moc prosím o radu.
Hnědé fleky na listech rajčat, 21.5.2008
Dobrý den, prosím také o radu, mám asi stejný problém na rajčatech. Listy postupně světlají a jsou jakoby papírkový, spodní jsou úplně seschlé(jsou venku sázené asi týden, na podzim hnojeno hlévs.hnůj, spíše slepičince)postoupilo to už i na nejvyšší... celý příspěvek >
Mandarinka, 18.5.2008
Dobrý den, prosím o radu. Měli jsme 2mandarinky a 1pomeranč. Přežila jen mandarinka, všechny tři loni opadaly a zůstaly jen holé větve, nakonec úplně seschly, radikálně jsme je sestříhaly a dali do skleníku a přežila jen mandarinka, znovu obrazila.... celý příspěvek >
Co teď s kadeřavostí?, 17.5.2008
Děkujiiii, hned zítra se do toho pustím:)Petra
Co teď s kadeřavostí?, 17.5.2008
Prosím, prosím, nikdo mi tedy neporadí?
Co teď s kadeřavostí?, 15.5.2008
Dobrý večer, moc prosím o radu. Broskev na zahradě má skoro všechny listy pokroucené, podle toho co kde čtu, tak to vypadá na kadeřavost(červené fleky)loni byla hodně plná mšic a lezlo po ní hodně mravenců(ty teda po ní lezou i teď), tak jsem si... celý příspěvek >
plíseň bobulek a pavučina, 24.1.2007
Nevím jak přesně to popsat ale víno ve skleníku má ,,pavučinu´´ a  to i teď v zimě(i loňskou zimu)je porůznu po celé rostlině, vypadá to jako obr kukla, pavučinová. Navíc ještě ani nestihne dozrát a už hnije, snažím se napadené... celý příspěvek >
kniha o růžích, 24.1.2007
Jééé moc děkuji za odpovědi, hned sedám a jdu hledat, moc jste mi pomohli. Děkuji
kniha o růžích, 22.1.2007
Poradí mi prosím někdo? Chtěla bych si koupit knihu o růžích ale nevím, která je z toho množství ,,nejlepší´´. S pěstováním teprve začínám, tak že bych vlastně potřebovala vědět, co nejvíce. Moc děkuji za odpověď
rajčata papriky, 20.1.2007
Poradí mi někdo prosím? Pěstuji rajčata a papriky ve skleníku, na podzim jsme navozily novou hlínu z kompostu, starou odvozily. Papriky vyrostly do výšky přez 1.5m a málo plodily, plody nedozrávaly a měli hnědé fleky. Rajčata jsem zaštipovala,... celý příspěvek >
Rajčata - zaštipování, 18.1.2007
Poradí mi někdo prosím? Pěstuji rajčata a papriky ve skleníku, na podzim jsme navozily novou hlínu z kompostu, starou odvozily. Papriky vyrostly do výšky přez 1.5m a málo plodily, plody nedozrávaly a měli hnědé fleky. Rajčata jsem zaštipovala,... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika