Příspěvky uživatele - 91.93

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Už vám leze podzimní česnek?, 13.3.2018 Obsahuje fotku
Česnek mi před týdnem vylezl z pod sněhu a vypadal hrozně rozmočený. Teď už je na tom líp. Česnek sázený 3.1. ještě neleze.
Rajčata 2018, 11.3.2018 Obsahuje fotku
Já jsem většinu sazeniček až do teď otužoval v baráku. Dnes jsem je dal ohřát pod lexan a velmi se jim tam líbilo. Venku jsme měli odpoledne asi 20 st. a v pařeništi asi o 10 víc. Něco vysadím po 20. březnu. Na trhu dnes prý prodávali sazeničky do... celý příspěvek >
Šafrán setý - pěstujete?, 11.3.2018 Obsahuje fotku
Jenom pro zajímavost. Lužanka přečkala velké mrazy s krásně zelenými listy. Ty se na jaře zatáhnou a rostlina zase v řijnu vykvete a vypustí nové listy. Sousedům se před časem (při vichřici) vysemenila asi 5m od starších rostlin, ale vyrostlé trsy si... celý příspěvek >
Bravo-Black Apple, 10.3.2018
Díky za info. Já se musím omluvit za ten fejk. Black Star je skutečně slíva. Podle fotky jsem však myslel, že je to ošklivé jablko. Ty obrázky jsou někdy tak dokonalé...
Bravo-Black Apple, 10.3.2018 Obsahuje fotku
Milane, dneska jsem viděl na trhu prodávat jabloně s úplně černými jablky (Black Star). Tak nevím jestli to je něco podobného. Asi bych nechtěl metrák takových jablek, spíš jenom pár na ochutnání. Má to tady zrát 25.7.
Co Vaše réva 2018?, 10.3.2018 Obsahuje fotku
Místní vinaři nechávají révu zakopanou až do dubna. Nejenže nezmrzne, ale také později vyraší a uskočí možným dubnovým mrazíkům.
Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 10.3.2018
I tak je to zajímavá zkušenost. Já si to vysvětluji tím, že fólie způsobí přehřátí stromku a kadeřavost to nevydrží. U mě kadeřavost končí okamžitě po dosažení asi 25st., pokud je navíc stromek osluněn. Deštníky samozřejmě nemám.
Presadzat, alebo tieto vzdialenosti su dostačujúce?, 10.3.2018
Přesně tak. Nechte je být. Už jsem viděl i mnohem hustější výsadbu. Dá se to časem řešit řezem nebo za mnoho let třeba i vyseknutím nedobrého stromu.
Papriky 2018, 6.3.2018
Květy nevyštipuji. Snad to moc nevadí.
Papriky 2018, 6.3.2018 Obsahuje fotku
První květ na paprice. Výsev v prosinci na západním okně bez přisvětlování.
Bude takovéto pařeniště fungovat?, 4.3.2018 Obsahuje fotku
Může to dobře fungovat, pokud tou plachtou myslíte velikou průhlednou fólii. Musí to být silnější fólie, aby ji neroztrhal vítr a nezničily ji ty pruty. Pokud tu fólii na noc utěsníte (ukotvíte prkny dokola), bude sloužit stejně jako sklo nebo... celý příspěvek >
Semena z Asie - neklíčí - likvidace na celnici?, 4.3.2018
Energie a dávky v takovýchto zařízeních jsou obvykle mírné. Takže se ani nezničí citlivý film nebo mobil. Semena by to měla vydržet. Jenže my nevíme, čím to prosvítili. Sterilizace se obvykle provádí tvrdým gama zářením (např. kobaltový zářič) a... celý příspěvek >
Bulharská rajčata 2018, 4.3.2018
Razgrad je sice na stejné rovnoběžce a dokonce mnohem blíž k moři, ale o 200 m výš. Takže možná proto se tam i v květnu stávaly zmíněné nemilé události. Nerad bych to však zakřikl. Stačí, když se podívám z okna na tu bílou nádheru ještě v březnu.
Bulharská rajčata 2018, 4.3.2018 Obsahuje fotku
Vladimíre, nemám z těch autentických rajčat příliš reprezentativní fotky. Snad jen tohle. Jsou to rajčata, která mi dala na ochutnání sousedka. Nejsou chemicky ošetřovaná. Sázejí je v půlce dubna a na sloupky natáhnou dočasně fólie, které v... celý příspěvek >
Bulharská rajčata 2018, 3.3.2018 Obsahuje fotku
Když už jsme u těch zajímavostí, semínka rajčat v Bulharsku nejlépe nakoupíte v (zemědělské) lékárně. Prodávají se tam i hnojiva, substráty a postřiky.
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika