Příspěvky uživatele - 70.168

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Chov brojlerů, 13.1.2021
Mimo jiné by brojleři měli mít jiné krmení, jsou to hybridi, šlechtění na rychlý růst. Stejné krmivo se ale nehodí pro dospělé nosnice. A i kdyby, staré slepice nepustí kuřata k žrádlu, k jakémukoliv, neboli další zdroj problémů.
Jak vypudit krtka, 29.6.2020
Abych nezačínala nové vlákno,  připojím svůj dotaz sem: Má někdo zkušenost s pachovým ohradníkem proti krtkům a/nebo proti hrabošům?
Malina - divný růst?, 5.6.2020 Obsahuje fotku
Detail
Malina - divný růst?, 5.6.2020 Obsahuje fotku
Foto
Malina - divný růst?, 5.6.2020
Na malině  se objevilo místo výhonů jenom nahloučení malých lístků, je to náhodná anomálie nebo známka virózy, případně jiné choroby?
Výběr stromků ke vchodu, 4.3.2020
Dřín?  Jsou vyšlechtěné kultivary, které nerostou moc vysoko,  byly zmíněné v článku v časopise Zahrádkář, tuším že v roce 2018, ale nemůžu to číslo najít, tak konkrétní tip nemám.
Brambory se předčasně rozváří - co s tím?, 22.2.2020
Pokud se brambory rozvařují, nejde to nijak hlídat natož uhlídat. Podstata této vady je mimo jiné v tom, že zatímco okrajové vrstvy se rozvařené rozpadají, vnitřek brambory je ještě syrový.
Jak se zbavit žampionu zápašného?, 15.9.2019
Po deseti letech otvírám znovu toto téma se stejným dotazem. Objeví se někdo, kdo by poradil, jak zničit podhoubí žampionu zápašného?
Jak se zbavit kořenových výmladků, 11.8.2019
Ještě dodatek - případně odkopat jeden až několik větších kořenů a provést totéž.
Jak se zbavit kořenových výmladků, 11.8.2019
Zkusila bych nadělat do pařezu záseky sekyrkou a do nich aplikovat herbicid, klidně neředěný. Pokud tedy není pařez nad zemí už uschlý.
Co je to za plevel, 4.8.2019
Teď jste mi udělal radost. Ječmen bylo to první, co mě napadlo, ale vzhledem k tomu, že zdejším znalkyním a znalcům nesahám ani po kotníky, netroufla jsem si to napsat. Ale pole mám už řadu let okolo domu.
Krušpánek, 2.8.2019
Zavíječ zimostrázový, klasika posledních let. Postřiky i další informace najdete na netu.
Pořízení kozy, 19.7.2019
Zvíře si nepořizujeme proto, aby jakž takž přežilo, ale aby se mu dařilo co nejlíp. Koza samotná taky není nejlepší nápad, potřebuje společnost.
Čmelíci, 25.6.2019
Kupte křemelinu pro zvířata, na internetu ji kupuji za 100,. Kč kilogram plus poštovné. Drůbež v ní "vykoupejte" neboli posypte až na kůži a rozetřete. V kurníku posypejte hřady, hnízda i všechny možné škvíry, i několikrát.. K aplikaci používám... celý příspěvek >
Odstav mláďat + očkování, 15.5.2019
Na prevenci kokcidozy můžu doporučit Emanox, jedná se o výtažky léčivých rostlin, takže na rozdíl od chemických kokcidiostatik nemá žádnou ochrannou lhůtu. Údajně se dá použít i k léčbě, ale osobní zkušenost s tím nemám. Jako prevence mi fungoval... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika