Příspěvky uživatele - 70.168

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Chci koupit stromky v perfektním stavu, 5.5.2019
Asi před čtyřmi lety jsem kupovala stromky od pana Radima Peška z ovocné školky v Bojkovicích. Přišly pečlivě zabalené a kvalitní, bez problémů se ujaly a rostou.
Králík a brambory, 5.5.2019
Z uvařených brambor (čistých, vykrájených, bez plísně a hniloby) připravte míchanici přidáním ječného šrotu, můžete doplnit např. spařenými kopřivami. Začínejte krmit menšími dávkami, postupně můžete dávky zvyšovat. Nedávala bych moc chovným samicím,... celý příspěvek >
Rozdíl v názosloví?, 10.4.2019
Hm, tak teď jsem otevřela jejich podrobnější nabídku a tam stojí " široký sortiment zeleninových přísad". Takže zjevně používají oba termíny bez rozlišení.             
Rozdíl v názosloví?, 10.4.2019
Na Sedlčansku se říkalo také sadba a termín přísada jsem zaznamenala taky až tady na fóru. Teď bydlím na Moravě a zahradnictví u Kroměříže nabízí také "sadbu zeleniny".
Stříhání šalvěje, 2.4.2019
No, já z těch květů (plus slivovice nebo jablkovice) vyrábím šalvějovku. Zažene i žlučníkový záchvat... Díky za rychlou odpověď.
Stříhání šalvěje, 2.4.2019
Pokvete takto hluboko sestřižená šalěj ještě letos?
Kočka a mléko?, 10.1.2019
Proč by kočky neměly pít mléko máte vysvětleno nahoře, většina z nich nemá enzymy, potřebné ke štěpení laktózy, což se projevuje stálým průjmem. Výrobci granulí s tím nemají nic společného. Ale ani tomu zbytku koček mléko po výživové stránce nic... celý příspěvek >
Kokcidioza, 22.7.2018
Jako prevence spolehlivě funguje Emanox, léčebně jsem ho nevyzkoušela, možná taky. Je to přírodní preparát, nemá žádnou OL co se týče konzumace, neovlivňuje růst králíčat. Není vázaný na lékařský předpis a cena je příjemná.
Opuchnute viecka, 28.6.2018
A to mu ty rány nepopálí? Mně všichni vždycky doporučovali maximálně trochu víc růžový hypermangan, vysušuje taky.
Plíseň bramborová na rajčatech 2018, 9.6.2018
Taky si nemyslím, že jde o plíseň bramborovou, ta začíná i vypadá jinak. Přikláním se k radě pana Vladimíra.
Klematis, 4.6.2018
Klematis to není určitě, je to stromkový angrešt, možná rybíz. Taky to na monitoru úplně přesně nevidím.
Co znamená tato barva švestky, 31.5.2018 Obsahuje fotku
Proč se na švestce objevují plody této barvy? Foto je z dnešního rána. Znamená to, že se strom zbavuje nadbytečné úrody,  nebo je to známka nějaké choroby či škůdce?
Choroba rajčat - zkroucené listy, 26.5.2018
Spodní, tedy nejstarší listy na rajčatech nebudou stočené do ruličky vlivem herbicidů, to by se projevilo na vršku.  Mívám to tak od poloviny sezóny, na na nejspodnějších litech taky, podle mě je to fyziologická reakce na něco - patrně počasí -... celý příspěvek >
Co chybí černému rybízu, 14.5.2018
Děkuji, jdu ho vykopat.
Co chybí černému rybízu, 13.5.2018 Obsahuje fotku
Zahradu se starším keřem černého rybízu mám dva roky, loni byl úplně v pořádku a vypadal zdravě. Letos se mu evidentně nedaří, přestože se nic nezměnilo. Jak a čím mu pomoct?
Další diskuze:  1,  2,  3  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika