Příspěvky uživatele - 207.80

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vaše zkušenosti - Pražákovi Droždín u Olomouce?, 2.4.2018
tak nějak, pokud víte co chcete dají se tam objevit poklady, co od nich mám všechno je ok, je pravda že obsluha není vždy nejpříjemnější hlavně v případě Pražáka staršího, ten opravdu není typ prodejce který vám bude doporučovat odrůdy nebo... celý příspěvek >
Top odrůdy rajčat pro sezonu 2018, 11.3.2018
vloni jsem je pěstoval, ale nic moc mě nepřesvědčily ani chutí, ani výnosem
Odolné odrůdy rajčat, 20.2.2018
Zdravím, Divoká rajčata rostou u nás bez problémů, plísen jim neublíží, plodí až do mrazů, jsou malá ale chutná, nevyžadují téměř žádnou péči, stačí jen nějaká opora aby se neválela po zemi.Semena se dají získat bez problémů.
Plíseň bramboru na rajčatech 2017, 12.2.2018
nemá někdo zkušenost s germicidním světlem? Má desinfekční účinky a ničí i plísně...
Začátečníci a papriky, 10.2.2018
ano viděl jsem to u Maisla a vloni zkusil, papriky v bedničce měly podstatně větší kořenový systém než ty v kelímku a líp a rychleji rostly i po přesazení do skleníku, používám malé umělohmotné přepravky od zeleniny vystlané igelitem.
Začátečníci a papriky, 10.2.2018
zdravím, seju do minipařeniště které se dá koupit v hyper super marketu, nechávám trochu pootevřené odvětrávání a položím na topení, pokud je topení hodně horké dám pod něj ještě něco aby neměl přímý kontakt s topením ale byl kousek nad ním, substrát... celý příspěvek >
Jak daleko pálivé papriky od nepálivých, 14.12.2017
taky mám takovou zkušenost, pálivé už s nepálivými v jednom skleníku nepěstuji
Foliový tunel z ohebných trubek, 11.12.2017
já používám tohle je ohebná, levná a lehce zdrsněná, nicméně folii neublíží, roxory folii poškozují..
Zakrytí záhonu netkanou textílií?, 25.11.2017
sklizenň to neurychlí, měl jsem část na folii a část bez ní, termín sklizně byl úplně stejný, ale bylo patrné, že tam kde byla folie byly palice vyrovnanější co do velikosti, tedy nebyly tam drobné palice jako na záhonu bez folie, zřejmě proto, že... celý příspěvek >
Zakrytí záhonu netkanou textílií?, 25.11.2017
zdravím, česnek i cibuli pěstuji na netkané textilii několik let a osvědčilo se mi to, sázení je sice pracnější, ale pak až do sklizně mám klid, hlavně od plevelů, přihnojuji na jaře postřikem na list, jinak žádný problém.
Rajčata 2017, 8.10.2017
Zkusil jsem vyset mini Kumato z Tesca a překvapivě jako jediné rajče přežilo deště a plodí dál, dokonce ani moc nepraská na rozdíl od klasického Kumata.
Rajčata 2017, 21.9.2017
zdravím, mohl byste specifikovat odrůdy které pěstujete?hlavně ty sladké by mne zajímali, taktéž mne zajímá jak používáte Polyversum..
Papriky pro 2017, 6.8.2017
tak z paprik letos bezkonkurenční Prometheus od pana Šipoše ze Slovenska, je to typ Amy ale úrodnější a rannější, z kapiíí se jeví nejlíp madarská kapie z Terna, už ted dozrává, zatímco Ramiro je ještě zelené.
Česká rajčata 2017, 6.8.2017
Zdravím, já letos moc českých rajčat nemám, ale Start je opravdu skvělý, rychle dozrává, chutově výborný a nepraská ani při deštích, navíc je hodně úrodný.Taky melounové Duo příjemně překvapilo, krásně žíhané, ranné a chutné, trošku menší než Start.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika