Příspěvky uživatele - 15.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rybízová šťáva, 24.5.2016
Nepoškodí. A i kdyby, šťávě to nevadí.
Příliš rašících výhonů, 23.5.2016
No, moc moudrý z toho vlákna nejsem, bez fotky je to jen teoretizování.. Ferdova rada je sice svérázná, ale aspoň něco o švestce poradil, dokonce ne až tak nesprávně. (když něco víc roste, není špatně raděj neřezat). O Rosťově reakci se to úplně říci... celý příspěvek >
Kvalitní letní jabloň, 23.5.2016
Hana je dobrá, ale letní je u nás dost pozdně.
Červené skvrny, 19.5.2016
Patrně kadeřavost
Vesemeněná rajčata, 17.5.2016
Na postavení kompostiště nemusíte mít kila (ne kyla) navíc. Jen vědět z čeho a jak ho postavit.    Jinak nevyzrálý kompopst ničemu nevadí.  Semena plevelů přežijí i déle a jednorázové zahřátí po založení stačí. On dozraje v půdě.
Kvalitní letní jabloň, 17.5.2016
Problém většiny letních odrůd je, že podtržené jsou kyselé, potom pár dní k jídlu nakonec rychle přezrají a moučnatí. Úrodu ani z menšího stromu nesníme. Proto se hodí mít jeden stromek s několika postupně zrajícími odrůdami.    Výjimkou... celý příspěvek >
Kvalitní letní jabloň, 16.5.2016
První plody Juno příjemně překvapily. Veliké plody - takové letní Ontario. Novější české křížence - Ametyst, Dima, Zita, Mivibe, Miodar zatím trochu za očekáváním. Favority zůstavají klasiky - Discovery a Krasava.
Postřik proti pilatce, 16.5.2016
Postřik provést můžete. Otázkou je nakolik bude účinný. Vzhledem k tomu, že larvy přelézají z plůdků na plůdek, tak to asi smysl mít bude.
Vážně mi umírá meruňka?, 16.5.2016
A kde má stromek listí? Vidím to v brzké době na novou meruňku. S připravenou půdou, přivázanou ke kůlu, bez plevelů, správně ostříhanou a ošetřenou proti úžehu.
Nůžky z Lidlu, 16.5.2016
To je jistě pravda. Není nad hmatový kontakt se zbožím. Jenže žádný obchod, nenabízí takový sortiment, jaký je na e-shopech. A pro malá města to platí trojnásob. Nejde mi ani tak o tu ušetřenou korunu, ale větší výběr. A to s sebou nese i riziko, že... celý příspěvek >
Loni sazená Williamsova - hodně kvete, 3.5.2016
Špatně připravená půda, špatně vybraný stromek (slabé, ulomené nebo uhnilé kořeny),  opomenutá zálivka. Příčin může být více.    Pokud špičák 2 roky neroste, je něco špatně.    S Ing. Fidlou souhlasím.
Loni sazená Williamsova - hodně kvete, 3.5.2016
Není to dobře poznat, ale nevím, jestli nebyl zanedbán výchovný řez.
Aomori, 2.5.2016
Podle poslední fotky soudím, že jde o zimní odrůdu a jeho vegetační doba je dost dlouhá.
Pinova, 2.5.2016
Špatná Pinova není, má dobrou konzistenci a sladkou chuť Coxovu renetu ale nepřipomíná vzhledem ani chutí.
Jak se zbavit včel samotářek?, 2.5.2016
Černá se samotářkami - není to trochu protimluv? Že by včely provrtaly trám? A čím, prosímvás?
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika