Příspěvky uživatele - 65.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jahody Karmen - jaký rozestup?, 16.4.2015
Doporucil bych spis davat max. 3 do metru delky (tj. 33 cm od sebe), vzdalenost radku 60-70 cm (lepe tech 70 nebo aspon 65).
Jakou třešeň - vyšší poloha, nejlépe samosprašná, 13.4.2015
Plisen bude spis monilie (moniliova hniloba plodu peckovin) - doporucuji zvazit postrik - napr. pripravek Horizon. Odruda VAN to urcite neni, tipuji Karesovu.
Rozročík na jahodníku - sanace půdy záhonu?, 13.4.2015
Velkym tlakem (a uzkou tryskou) se strika kontaktni pripravek jako Sanmite, aby se vytvorila "mlha" a pripravek se dostal pod listy. Vertimec je translaminarni, listy pronika, takze je potreba zajistit idealni pokryvnost listu pripravkem. Proto... celý příspěvek >
Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 30.3.2015
Ceska posta mi zasila predem nejen SMS, ale i mail. Balik si pripadne muzu vyzvednout na mistni poste, nemusim kamsi jezdit do 'depa' PPL (nemluve o dosti arogantnim chovani mistni pobocky PPL).  Pokud se to ujme, tak na baleni vubec... celý příspěvek >
Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 27.3.2015
O peci pri baleni nejde, problem je zamena odrud. Taky mi dodali neco jineho, nez jsem objednal. Ale mozna tam jeste neco objednam.
Co je to, 25.3.2015
Mohlo by se jednat o chorobu 'Phomopsis vaccinii'. Zkuste nejaky fungicid, mela by ucinkovat Ortiva (azoxystrobin) nebo Switch (cyprodinil + fludioxonil) nebo mednaty fungicid napr. Kocide, ale ten spis preventivne.
Řez borůvky, 18.3.2015
Řez rostlin provádíme tak, že staré zdřevnatělé výhony odřízneme hned u země, při správné péči by měla borůvka každý rok vyhnat odspoda úplně nové výhony, keř se snažíme udržovat asi s šesti až osmi výhony různého věku.
Rajčata pro sezónu 2015, 18.3.2015
A odkud jste? Nebo pro ne chcete jet 100-200 km, aby co nejdriv rodily?
Rozročík na jahodníku - sanace půdy záhonu?, 13.3.2015
To se mi zda dobry napad (davat ostrihane vyhony k jahodam). Jake mnozstvi T. pyri jste koupil a kolik to stalo?
Padlí, 8.1.2015
Kazdopadne minimalne 1 sezonu neprihnojujte zadnym hnojivem s obsahem dusiku (N), jenom pripadne hnojiva obsahujici PK nebo Mg (fosfor, draslik, horcik). Do ceho jste vlastne vysazela ty kanadske boruvky? Vyhledejte si udaje k pripravkum Topas a... celý příspěvek >
Zahradní traktor - rozprostření posečené trávy - deflektor, 6.1.2015
Hektarovou zahradu u nas ani v okolnich obcich nikdo nema, to uz podle mne neni zahrada. Nulova hlukova tolerance je pekna vec, ale u nas se vicemene tyka jen rezani na motorovych pilach a to jen v nedeli dopoledne, jinak by nikdo nic neudelal. J.R.
Zahradní traktor - rozprostření posečené trávy - deflektor, 6.1.2015
Taky nemám moc času a nepotřebuji anglický trávník, a taky trávník seču 1x za 3 až 4 týdny. Sbírám do koše. Myslím, že Vam pan MV dobře poradil. J.R.
Padlí, 6.1.2015
Původní neúrodná půda byla do hloubky na rýč vyndána a plně nahrazená 5ĺet uleželým kravským hnojem ... tak to nebyl dobry napad (nevim, zda z nejakeho TV poradu). Mnohem lepsi by bylo ulezely (zkompostovany) hnuj zaryt a promichat se stavajici... celý příspěvek >
Padlí, 5.1.2015
botrytída(Botrytis cinerea),šedá hniloba... napada (nejen u jahod) pouze plody, zatimco padli napada listy a u citlivejsich odrud i plody (a napadeni vypada jinak). Hnědnutí okrajů listů jahodníku... muze se jednat o fyziologickou poruchu... celý příspěvek >
Padlí, 4.1.2015 Obsahuje fotku
Vy jste tedy 'umelec'. Podivejte se na chorobu Diplocarpon earliana resp. nemecky Rotfleckenkrankheit. J.R.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika