|
Příspěvky uživatele - 185.187
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Banánovník - Musa, 31.12.2011 Opravím sám sebe, Musa velutina plodí do roka.Poté trvá 4-6 měsíců než vykvete a následné zrání plodů trvá 2 měsíce.Plody jsou jedlé, sledké,ale plné semen. |  | Mangovník, 31.10.2011 To je pěkný kec, abych řekl pravdu.
Mango vyklíčí do 3 týdnů, pokud však víte jak, mně vyklíčí každé mango bez ohledu jaké odrudy je.
Také s ananasem mám dobrou zkušenost, ovšem tam musí člověk pozorně vybírat růžici.Mám na to svou vlastní metodu s... celý příspěvek > |  |
|  | Banánovník - Musa, 28.10.2011 Musa Tropicana je obchodní název pro Musa acuminata nebo-li odruda Dwarf Cavendish(či super Dwarf Cavendish).
Plodnost:
Banánovníky pokojové, ať už se jedná o Musa Velutina či Musa Acuminata(případně pomalu rostoucí Musa ornata) plodí do 3... celý příspěvek > |  | Citroník má problém, 18.8.2011 Má málo světla, tohle mi dělal Citrus Paradisi(Grepfruit) až jsem jej dal na více světla, do dvou dnů vylezly větvičky. |  | Co potřebuje kokos?, 18.8.2011 Ano, může,sám mám doma důkaz.:) |  | Citroník, 6.8.2011 Roubování je proces, který se využívá u /nejen/ planých rostlin kvůli několika aspektům:
1.Plodnost(viz. citrusy)
2.Nové vlastnosti rostliny(Rostlina A má hustě zalistěné větvičky, ale má malé plody a rostlina B má velké plody)
Technicky je to... celý příspěvek > |  | Jaké exotické ovoce do bytu paneláku?, 7.7.2011 Chtěl jsem napsat kešu, nebo-li ledvinovník západní, jde o obrovskou raritu, jenže pokud bydlíte v bytě, doporučil bych vám spíše mango, také z rodiny Anacardiaceae je snadné na vyklíčení, ale pokud vám jde o semena, tak zkuste annony či Psidium, já... celý příspěvek > |  | Asimina Triloba, 18.6.2011 Celá plodina včetně ovoce? to znamená že i dužnina?to je nějáká blbost..Listy, kůru, semena beru.. |  | Exotické ovoce do bytu, 18.6.2011 Mango, protože se dá sehnat všude..také avokádo, lehce obě rostliny klíčí, také si můžete vypěstovat vlastní kokosovník či ananasovník |  | Avokádo a jeho pěstování, 6.6.2011 Pokud jej máte na přímem slunci, tak to bude tím, já jej mám už měsíc ve stínu..tedy relativním..takže žádná tma.A jeho listy jsou vitální.:)Snad vám to pomůže. |  |
|  | Co potřebuje kokos?, 6.6.2011 No, on sám kokos je přiliš velký na to, aby dosáhl velikosti kdy plodí v bytě. :) Ale existují jisté zakrslé kultivary do 2 metrů, ovšem získat takové semeno musí být těžké, ovšem neříkám že to nejde, stačí hledat na internetu.Relativně zakrslý... celý příspěvek > |  | Ananas, 6.6.2011 Dobrý den, jde to, ale těžce.Sám jsem to nezkoušel protože vím, že rostlina která je ze semen, než dospěje trvá jí to 2x tolik než z ružice. Podívejte se na obrázek. |  | Olivovník, 4.6.2011 Dobrý den zkuste dannou rostlinu srovnat s ilustrovaným obrázkem od ilustrátora |  |
 |
|
|
|