Příspěvky uživatele - 212.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vhodnost dřeva z ořechu na uzeni, 20.11.2011
Dobry den.Ja bych dřevo s ořechu nedoporučoval protože je hořke a kdyby Jste s tím udil tak ta hořkost Vám vleze do masa, a maso je nepoživatelne.Ja udim ovocným dřevem a když neni tak je také dobra olše.S pozdravem František.
Stavba udírny, 7.10.2011 Obsahuje fotku
Zdravim.Letos jsem zboural zděnou udirnu a postavil jsem dřevěnou na podezdivce z bilych cihel a zjistil jsem že se daleko lepší udí a hlavně se tolik nespali.Posilam obrazek nové udirny.S pozdravem František Palička.
Dřevěná udírna - stavba svépomocí, 28.9.2011 Obsahuje fotku
Dobry den.Dival jsem se na vaši dřevěnou udirnu a tak se mi zalibila že jsem si postavil tu samou, jenom trochu větši a mohu řici že to nema chybu.dobry tah, za chvili je vyhřata a drži teplo.Ještě ji musim pořadně zaudit a bude připravena. Posilam... celý příspěvek >
Únik vody z jezírka, 14.3.2011
Dobrý den. Tak jsem si doposud myslel, že únik vody z jezírka je přirozený -odpařováním.Je teplo a začalo se filtrovat.Všimnul jsem si, že mi za jeden den ubylo cca 5 cm vody z cca 50m3 a 56 m2 velkého jezírka.Dokud se nefiltrovalo, únik byl za... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika