|
Příspěvky uživatele - 208.90
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zmrazování fenyklu, 25.11.2019 Letos jsem vysévala bulvový fenykl na přelomu prázdnin, v tom suchém, horkém období. Pochopitelně pilně zalévala. Bylo to sice málo, ale přesto časem vzešel. Jenom jsem ho vyplela a projednotila, pilně zalévala, ale nejvíce mi narostll až na podzim,... celý příspěvek > |  | Plašiče - funguje to nebo to jsou vyhozené peníze?, 11.11.2018 Pročetla jsem spoustu hodnocení, které se týkají odpuzovačů na kuny a potkany. Jenom mi vašeho příspěvku není jasné, o kterém výrobku a výrobci právě diskutujete, možná jsem to někde přehlédla. Můžete prosím uvést, s kterým to máte tyto dobré... celý příspěvek > |  |
|  | Mochyně peruánská, 31.10.2015 Ahoj, letos jsem pokusně vysela semínko mochyně peruánské. které jem získala z bobulí zakoupenýchých v Penny. Vyklíčilo mně jich cca 6, některé rostlinky během vegetační sezóny zahynuly, takže mně nakonec zůstaly 3 mrňavé sazeničky. Vysévala jsem... celý příspěvek > |  | Odrůdy Lada a No8, 5.3.2014 Děkuji za informace, ohledně odrůd. Ladu jsem již před pár dny zasadil do skleníku. |  | Odrůdy Lada a No8, 28.2.2014 Zdravím, neví náhodou někdo nějaké info o odrůdách Lada a No8,odolnost vůči chorobám a mrazu? |  | Red Haven 5 let - nekvete, 25.8.2012  Děkuji za radu. Tří pupenné jsem našla, je jich asi 15, Tak uvidím. Připojuji fotografii, pro názornost jsem připevnila na kmen krabičku od sirek. |  | Red Haven 5 let - nekvete, 22.8.2012 Dobrý den, to je to co mě nejvíc trápí, že celý stromek po pěti letech vypadá jako druhý rok. Hryzce tady nemám, ale nevím, proč ta broskev nesílí a jen jí rostou větve do délky. Každý rok jí stříhám, ale na zesílení stromku to nemá vliv. Doufala... celý příspěvek > |  | Red Haven 5 let - nekvete, 21.8.2012 Děkuji za úvahu, ale sousedky v okolí naší zahrady měly letos broskví hodně a já zase nic. Teď jsem ji ostříhala (zkrátila asi o třetinu) a budu doufat, že to příští rok vyjde, ale bojím se, že zase budeme mít jenom stromek bez ovoce.
|  | Red Haven 5 let - nekvete, 1.8.2012 Mám už 5let zasazenou broskvoň Red Haven. Stromek zesílil asi jen o polovinu a ani jednou nekvetl. Místo pro stromek vybrala zahradnice a stromek pravidelně hnojím (NPK). Může mi někdo poradit, co mám dělat? Je mi líto jí porazit, ale čekáme na plody... celý příspěvek > |  | Podnož M9, 29.3.2012 Dobrý den, chci se zeptat, jabloň na podnoži M9, která má kmínek cca 70cm, jak bude celkově vysoká v dospělosti při běžném zastřihávání? |  |
|  | Divné bodky na výhonkoch révy, 22.4.2011 Dobrý den, Vladimíre, myslim, že jsme měli letos něco podobného, nejsem si ale jistý, ale zajímá mě to. Milas, milas7@email.cz |  | MW 09, 14.4.2011 V pohodě, fórum je zde od toho. Sama určitě nejste, víc nás je určitě, osobně příště nakoupím jinde. |  | MW 09, 14.4.2011 Dobrý den, odpovědi od firmy Jural se dle mě těžko dočkáte, osobně jsem se kdysi také dotazoval na jednu odrůdu, ale bez šance... |  | Výsadba sazenic, 4.4.2011 Dobrý den, potřebuji poradit ve výsadbě. Mám loňský řízkovanec v menší nádobce, výška ideální na výsadbu, ale má již dost narašené očka, ujme se, nebo se vyplatí počkat např.na podzim nebo i na další jaro? Blanka. |  | Umístění řízkovanců, 2.4.2011 Já mám zajímavou zkušenost, za oknem doma v teple na světle, řízky slabě rostoucí. V práci v chladu a s minimem světla sice se zpožděním, ale řekl bych, že jsou lepší, silnější. Zkusím asi skleník, teploty hlásí i v noci příznivé. |  |
 |
|
|
|