Příspěvky uživatele - 215.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Na podzim trávník posypat mletým vápencem?, 10.10.2007
Nestane se nic a s tím vápněním bych to taky nepřeháněl. Nejlepší je si nechat udělat rozbor půdy. Někdy to dělají v akci zdarma i třeba v Hornbachu.
Jak hodně posekat před zimnou..., 5.10.2007
Na zimu nechávám trávník vysoký tak, aby byl jako čerstvě posekaný, tj. nechám ho na standartní výšku, co mám nastavenou celý rok. Sekám dokud opadává listí, sekačka ho krásně posbírá, pak přestane růst i tráva a celou zimu zůstane krásně stejnoměrně... celý příspěvek >
avokádo, 27.8.2007
Dva roky mi na avokádu takto usychaly listy. Až teď jsem dal rostlinu do stínu, tak, že na ni svítí slunce jen ráno asi tři hodiny. A další listy neusychají. I když je to rostlina z jihu, tak jí vadí slunce.
Zámková dlažba a plevel, 17.8.2007
Potřít plevel Roundupem nebo vypálit plynovým hořákem. A hlavně při stavbě nedělat tak velké spáry.
Tuje ošestření po výsadbě, 7.8.2007
Nezalévejte večer, ale ve dne a ne na zelené větve, může to být taky nějaká plíseň. Když máte fenu, tak fena má koncentrovanější moč než pes, takže to stromkům vadí docela dost.
Kurník - izolace?, 3.8.2007
My jsme měli kurník z 2,5cm prken a slepice to přežily i bez izolace. Při stavbě jsme zevnitř udělali obložení z polystyrenu, ale ten nebyl chráněn a slepice ho během 14 dnů komplet rozklovaly. I když jsou nyní někdy větší dlouhodobé mrazy než dříve,... celý příspěvek >
slepice žere vejce, 2.8.2007
Plně souhlasím s vaším názorem, všechny skořápky musí být usušené, jinak slepicím zachutná bílek. Jinak naše babička sekala vždycky hlavu slepici,která rozklovávala vejce, je to jisté řešení.
čistá voda, 2.8.2007
Stačí vodotrysk, ten vodu dostatečně provzdušní. K tomu nějaký přípravek proti řasám, řasy do 14 dnů zhnědnou, klesnou ke dnu a voda se pročistí. Chce to vyzkoušet, co jezírko, to originál.
Smrk pichlavý v květináči?, 30.7.2007
My máme už asi 8 let normální smrk z lesa v docela malém květináči, aby moc nerostl do výšky. venku je celoročně a daří se mu docela dobře. Jednou Na jaře mu vždycky hodím pár kuliček cereritu a jinak jen zalévám, v létě každý den, protože ve... celý příspěvek >
Jak na travu v travniku?, 25.7.2007
Až budu mít hektarovej pozemek, tak to bude louka, ale na malou plochu kolem domu se hodí spíše ten sterilní opečovávaný trávník.
Jak na travu v travniku?, 25.7.2007
Ta "ošklivější tráva" je plevel, který docela rychle dusí okolní porost a je hodně nevzhledná. Pokud si ji pěstuješ doma ty, tak bych nechtěl vidět tvoji zahradu.
Jak na travu v travniku?, 24.7.2007
Z osiva to byt muze, ja ji mel taky, driv nebyla, ale po novém osetí se objevila. Jde ale dobre vytrhat, nema hluboko koreny a kdyz tak to jde ze zeme uvolnit treba sroubovakem, selektivni herbicid mi na ni nezabral.
Dvouletý kvas, 23.7.2007
Tak schválně bych to 5 let asi určitě nenechal, ale jemu zase bylo líto vylít 4 sudy švestek. A výsledek byl super, krásně jemná a voňavá slivovice.
Zavlazovani travniku v poledne?, 23.7.2007
Ideální to není, spálit se může, je lepší přes poledne nekropit a počkat na odpoledne. Stejně se v tom horku velká část vody odpaří. Odpolední nebo dopolední slunce by ale vadit nemělo, i fotbalová hřiště se kropí přes den a mají pěkný trávník
Dvouletý kvas, 23.7.2007
Známej našel ve sklepě po zemřelé babičce po pěti letech kvas a po vypálení z toho byla nejlepší slivovice, jakou kdy měl. Takže pokud to voní, tak bych se toho nebál.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika