|
Příspěvky uživatele - 16.89
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Konev Fiskars, 10.5.2010 jsem ani netušil, že Fiskars dělá i konve... no blbej jsem na to dost, abych si jí koupil :) ale teď to už neudělám, dík za "ne-tip" |  | Bylinkový záhon, 10.5.2010  přikládám foto "rozesazené" bazalky, tu na záhon nedávám, prudší déšť a pod. bazalce opravdu nesvědčí
jakmile bude vysoká necelých 10cm tak jí zastřihnu aby se větvila a pak ještě jednou, násobím tím pak celkovou sklizeň |  |
|  | Jak na angrešt?, 10.5.2010 tak hlavně zkuste sehnat odrůdu rezistentní na PADLÍ!!! to je neuvěřitelná komplikace při pěstování... já těch odrůd mám sice několik, ale asi nebyli v zahradnictví moc upřímní, realita je jiná, letos jsem stříkal už dvakrát...
sází se na jaře a na... celý příspěvek > |  | Mulč - tráva kolem stromů, 10.5.2010 ty fotky mi trhají srdce, to by bylo nádherné voňavé seno pro morčata na zimu |  | Jak daleko od sebe papriky ve skleníku, 10.5.2010 Příprava půdy a výsadba
Vysazujeme do dobře vyhnojené a vydenzifikované půdy. Dezinfekci je možno provádět na podzim DUSÍKATÝM VÁPNEM a pak na jaře řádně vyhnojíme chlévskou mrvou (živinový kompost). Těsně před výsadbou přihnojíme zásobním hnojivem... celý příspěvek > |  | Přechod z klasického grilu Weber na plynový?, 10.5.2010  Tak máme návštěvu za sebou.
Musím trochu pokárat firmu Weber za nafocení grilů do katalogu a tím pádem na všechny stránky, kde se prodávají. Dle fotek rozhodně neodhadnete, jak je gril ve skutečnosti velký. Ano, jsou tam vždy rozměry, ale taková... celý příspěvek > |  | Přechod z klasického grilu Weber na plynový?, 10.5.2010 jedu se na ty plynové podívat do Weber grilovacího centra, tak uvidíme
manželka chce zůstat u klasického grilu, jsem zvědavý na argumenty prodejce, nebude to mít proti zarputilé a šetřivější polovičce snadné |  | Netkaná černá texílie, výsadba, jak na to, 7.5.2010 použil bych tkanou, vždyť kolem sazenic bude místo kudy se voda dostane dovnitř a nepotřebujete mít "zalitý" záhon tam, kde nic není :)
a tím jak se voda špatně vsakuje, tak se po textílii "rozteče" a těmi otvory si vždy najde to... celý příspěvek > |  | Přechod z klasického grilu Weber na plynový?, 7.5.2010 Hezké dopoledne přeji,
mám již třetím rokem klasický gril Weber. Je na dřevěné uhlí a je s poklopem. Stál snad 4 tisíce korun a já na něm už ugriloval snad metráky steaků a zeleniny.
Nicméně jakmile nejsem na chalupě já a griluje kdokoliv jiný,... celý příspěvek > |  | Hoštice, 7.5.2010 já ano, jiný hnůj možnost sehnat nemám, tak používám tenhle, i když je to tedy podstatně dražší varianta...
loni jsem ho poprvé vydatně použil např. pod cukety a pravdou je, že úroda byla několikanásobná proti předchozím letům, kdy tchán akorát tak... celý příspěvek > |  |
|  | Mšice na třešních, 4.5.2010 zkroucené listy není kalamitní situace? no nevím... než pozorovat slunéčka tak bych to stříknul třeba tím BIO řepkovým olejem a je klid a slunéčka mohou řešit ty, co přežijí...
ony ty listy když takhle necháte o den déle, tak už se vám... celý příspěvek > |  | Mšice na třešních, 4.5.2010 pokud tam ty mšice ale už jsou, tak okamžitě postřík!!! stop mravencům zamezí novým mšicím, ale staré to nezahubí! |  | Černoplodé maliny, 4.5.2010 0131C
MALINÍK ČERNOPLODÝ -
Krásné černé plody, dobré chuti. (2 sazenice)
110,00 |  | Nejchutnější rajčata, 3.5.2010 jinak k původní otázce:
Green Zebra
Paul Robeson
Amish Gold
a rozhodně Black Plum!
letos je mám všechny opět vysazené, resp. zatím ve skleníku čekají na půlku května |  | Nejchutnější rajčata, 3.5.2010 souhlasím, pokud bude letošní červen jako loňský, tak ani kvetoucí zlato s diamantem by plíseň nezastavily...
afrikán na mšice ano, ale plíseň? ne, ta je odvislá od místních podmínek jako sluneční strana, návětrnost, hustota výsadby, vzdušná... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|