Příspěvky uživatele - 18.164

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kiwi - zakoření?, 30.5.2010
pomalu některé zakořenily i kolomikta, trvá to ale věčnost, další mají stále jen kalusy.
Sázení semena (pecky) mandlovníku, 29.5.2010
zasadit se mela hned po sklíizni a ne ted.ted uz je uvnitř nejspíš shnilá.Mělo se to taky nechat zasazeno venku pod sněhem až do ujara pak je to teprv schopno klíčit, jako i veliké množství jíiných semen a pecek.
Broskvoně - kadeřavost - rok 2010, 29.5.2010
ta placatá broskev chytá kadeřavost o hodně víc než jiné, to jsem zklamán.Tolik mi chutnala.ted budu mít strach aby neuhynula celá.
Kiwi, 28.5.2010
nemělo by uškodit ho trochu pohnojit třeba npk a pod. aby mělo pro květ fosfor. Ted se podívejte na fora tam jsou obrázky květů samce i samice a až vám to rozkvete tak se dívejte do květů, zda mají mimo prašníky i zárodek plodu a na jeho špičce i... celý příspěvek >
Plodnost kamčatské borůvky, 27.5.2010
neplodící starší keř je třeba hluboko zmladit, vyrostou mladé silné výhony, na kterých je příští rok velká úroda.Odrůda Kola44 se nemusí řezat vůbec, plodí bez řezu každý rok.
Ostružiníky beztrnné, 27.5.2010
radím, trnité se zbavte, pokud to jen trochu jde a kupte novou, odrůdovou.Nekupujte thornfree ani oregon, ani malinoostružinu.
Brouci a mouchy ve skleníku, 21.5.2010
Brouky tam žádné nemám.často tam ale vletí čmelák, včela, motýl a pod. tak tam mám viset sítku na motýly, chytnu a pustím ven.Zvláště čmeláků si moc vážím pro jejich práci.
Komule, 21.5.2010
a jaké máte barvy? Nejčastější asi bývá ta tmavě fialová pak světle a bílá?
Kiwi, 21.5.2010
Takové odrůdy myslím tady nikdo nezná.5íkáte že jsou ze sekce ananaskaja, to asi znamená, že někdo vysel argutu s popleteným jménem.Jde asi o semenáče, které někdo vyrobil.jde zřejmě o obyčejnou nějakou argutu.Že to někdo množí, snad množí... celý příspěvek >
Chci se napást na zahradě, 20.5.2010
Kdyby ta zahrádka byla moje, tak by tam musel být ještě ovocný zimolez a z kiwi hlavně kolomikta.Na argutu tam asi moc místa nezbude.
Angrešt Hinonmaki Rot, 18.5.2010
jo, netrpí strupovitostí a je to asi totéž co Ruskij je dobrý
Ostružiníky beztrnné, 17.5.2010
Zvrhnutí oregon je dáno geneticky navždy.Já jsem zvědav, jak se jí zbavíte, když ona z každého minikořínku pouští znova škaredě trnité.
Muchovnik - kterou odrodu, 13.5.2010
Já měl nejdřív Amelanchier Lamarckii, neuměl jsem to pěstovat, kumšt je v tom, řezat to tak, aby to nešlo moc nahoru.Jde-li to moc nahoru, brzy to je tak vysoko, že se to nedá sklízet.Kvetlo to hodně, ale plodů bylo poskrovnu, přisadil jsem jakýsi... celý příspěvek >
Pěstujete maliny pod fólií?, 13.5.2010
V roce 1990 jsem byl na stáži v Holandsku-školka drobného ovoce.Ukazovali mi tam maliny ve foliovníku, zasazené v 10l.květináčích v rašelině, do každého vedla trubička s kapkovou závlahou a ještě z vrchu bylo každých 30 min. kropení.Ve vodě bylo... celý příspěvek >
Kustovnice čínská, 9.5.2010
Na podzimní výstavě jsem zakoupil z Kruhu sazeničku.Vídal jsem kustovnice na jnižní moravě i v čechách divoce rostoucí, tak jsem měl zato, že je mrazuvzdorná.Vysadil jsem ji před zimou ven.Na jaře byla mrtvá. Vloni jsem zakoupil sušené plody a hned... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika