Příspěvky uživatele - 182.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fíkovník, 26.9.2009 Obsahuje fotku
Fíkovníku je úplně jedno, kdy ho přesazujete, já to praktikuji tak, že otočím květník a pokud vykukují zespodu kořeny, jde okamžitě do většího. Je to i několikrát za léto. S hnojením fíkovníku opatrně, pokud ho vydatně hnojíte, bude sice růst jako... celý příspěvek >
Kiwi mimo oplocenou zahradu, 13.8.2009
Velké.
Nevíte co je to za rostlinu?, 1.6.2009 Obsahuje fotku
Pokud je to tak, je to akkedineh, takže Eriobotrya japonica - mišpule japonská / loquat /. Je zajímavé, že má jiné listy, než moje na horním obrázku.
Nevíte co je to za rostlinu?, 30.5.2009 Obsahuje fotku
Taky jsem o něm uvažoval, ale tvar listů také neodpovídá. I když v přírodě je možné vše, tak i habitus rostliny z jiného prostředí může být pozměněn.
Nevíte co je to za rostlinu?, 29.5.2009
Tak mochyně to zaručeně není, mám jich plný skleník a listy vypadají jinak.
Fíkovník, 21.5.2009
Pokud budete fíkovník hnojit, naroste vám pouze zelená hmota a nevyzrálé dřevo v zimě odejde. Na plodnost to nemá skoro žádný vliv. Fíkovníky vyžadují spíše chudou vápenitou půdu. Já sám používám granulovaný mix kravského a koňského hnoje na jaře při... celý příspěvek >
Jak natvarovat kiwi do podoby stromku?, 15.5.2009
Nahoře na konci podpěry musíte udělat příčné vzpěry (něco jako dráty na deštníku) a na ně nové výhony vyvazovat. Jinak korunu arguta sama neudrží.
Fíkovník, 10.5.2009 Obsahuje fotku
Plody se tvoří na nových přírůstcích, ne všechny ovšem stačí dozrát. V zimě ho vždy ořežu na krátko, na jaře vyraší nové větve a do podzimu mají okolo dvou metrů. Mezitím samozřejmě sklízím od konce srpna do začátku října sladké plody.
Cim hnojit olivovnik?, 10.5.2009
Pokud jste někdy navštívil středomoří, tak jste si možná všiml, v jakých podmínkách tam olivovníky rostou - tvrdá kamenitá půda s minimem humusu a vápencovým podložím. Myslíte si, že je tam někdo chodí hnojit? Takže v tomto případě méně je mnohdy... celý příspěvek >
Fíkovník, 9.5.2009
Pokud bude mít dobré podmínky, klidně i 2 metry.
Informace o pěstování fíku - smokvoň, 27.4.2009
" Bohužel " jde stále o jednu a tu samou rostlinu, focenou v různém stádiu růstu.
Kiwi, 26.4.2009
Ne, protože se nesejdou v čase kvetení.
Informace o pěstování fíku - smokvoň, 25.4.2009 Obsahuje fotku
A toto je co?
Fíkovník, 16.4.2009
V podstatě jakýkoliv adriatický dostupný na trhu a k výsadbě je nyní ideální doba. Vhodný kultivar je schopný zaplodit ještě letos. Doporučuji Brown Turkey.
Jakou zem do květináče pro kiwi?, 16.4.2009 Obsahuje fotku
Kiwi je natolik bujná rostlina, že v květináči pořádně neporoste. Zasaďte ji do volné půdy - jakékoliv.
Další diskuze:  1,  2  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika