Rozpínavá hokkaido



Petra S. - (48) - 98.17 (?)
19.8.2016 20:44

Zrale na konzum mam, ale nemam zrale na uskladneni... nemam jeste uschle stopky.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   Předchozí příspěvky  |  1,  2,  3   
         
Petra S. - (48) - 1.10 (?), 17.8.2016 14:09

toho se taky bojím, s mým štěstím by tráva přerostla tu dýni :D ted jsem poprvé pěstovala a to na černé textilii, dala jsem jen trochu cereritu a mám asi šest sedm plodů, zatím žádný zralý, ale jsou o dost větší než z obchodu, docela síla

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
eva.neuwirthova - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (345) - 147.46 (?), 17.8.2016 19:08

mate foto? To je divne... Hokaida se prave sbiraji prubezne a konzumuji.jA SBIRAM OD CERVENCE. Jsou oranzova a uz nerostou...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
               
Petra S. - (48) - 98.17 (?), 19.8.2016 20:44

Zrale na konzum mam, ale nemam zrale na uskladneni... nemam jeste uschle stopky.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                  
host - 157.239 (?), 19.8.2016 21:02

Asi chcete minimalizovat škody, ale nejlépe se učíme vlastními omyly. Ti, co měli u kolébky sudičku Šťastěnku chybují méně, ale nikdo není dokonalý. Já některý rok déle a v lepší kondici-až do nové sklizně udržím plody tykví sklizené v 7ém, 8ém měsíci, než pozdější. Stopka zasychá-dozrává mnohdy lépe po oddělení od rostliny, než na ní, potom také naroste více plodů... SPCH

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
Petra S. - (48) - 98.17 (?), 20.8.2016 19:04

Tohle je hokkaiod z 6.8., myslíte tedy, že už ji můžu sklidit na uskladnění? a mám ji dát rovnou do sklepa nebo nechat ještě na sluníčku na stole oschnout?


Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 157.239 (?), 20.8.2016 21:19

Nekvaltujte!  A ten sklep nesmí být vlhký a ledový. SPCH

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
pkovarik - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1331) - 157.1 (?), 20.8.2016 22:53

Na teplotě nezáleží tolik jako na vlhkosti. Takže klidně v kuchyni, je-li tam sucho.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
1,  2,  3   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika