Rajčata 2021

host - 62.214 (?)
4.7.2021 15:56

Evi, dnes jsem byl na zahraděa zasáčkoval po jednom květenství na Tundře a Midnight Sun. Uvidím, kolik semen dostanu, potřebuji také pro sebe, pro tebe a pro australana Whwoz z Tomatoville, kterému to dlužím za semena oranžových rajčat.

Jak to dopadne nevím, byl bych rád kdyby to vyšlo. Nechce se mně žádat Karen o nějaká semena i když vím, že by mně je poslala.

Vladimír

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

KUKY - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (4690) - 25.216 (?), 4.1.2021 19:19

Brunato a Niki Zel určitě letos vyzkouším. Poštovné na SEMO je sice děs, ale co nadělám. V HK prodejna SEMO byla, ale stejně tam nic extra neměli, tak žádná škoda, že zanikla. A v hobby marketech mají sortiment semen taky takový zaprděnýno.

host - 36.244 (?), 4.1.2021 20:54

Balné a poštovné dohromady 168,40 Kč, to je darda! Dražší jak z ciziny. Mirek

zdenekfm - (29) - 245.216 (?), 5.1.2021 11:57

Snad jim to nechcete někdo dát? Brunito F1 i Niki Zell F1 od Sema jsou v internetových obchodech s poštovným a balným 49 Kč. Bohužel v současnosti ne v jediném obchodě spolu. Navíc při tom objednáte i fůru semen od konkurence.

host - 61.104 (?), 5.1.2021 15:40

To by snad neměl být problém, aby jsme si tady my rajčatáři nepomohli. Stačí jen podívat se kde ta rajčata mají, koupit je a poslat. Náklady obálka plus známka na dopis a převod peněz na účet. Njlevnější řešení.

Vladimír

KUKY - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (4690) - 25.216 (?), 5.1.2021 17:25

No, dám (mám objednáno). Objednal jsem si semena i jiných plodin a kytek. Ale je to neomalenost. Těch pár sáčků lze poslat jako dopis, ne?!

host - 248.223 (?), 5.1.2021 18:58

V HK se dobře kupují semena v bývalé prodejně Cerea, pod viaduktem, jinam nechodíme,  Alena

Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3382) - 61.8 (?), 6.1.2021 12:10

Po týdnu mohu konstatovat, že to mé přisvětlování bylo úspěšné. Mám některá data z roku 2018, kdy jsem vůbec nepřisvětloval a vyséval jsem konkrétně Sophie´s Choice ve stejný den jako letos.. A zdá se mně, že s tím světlem dosáhnu to co se mně nedařilo- kvetoucí rostliny k prvnímu jarnímu dni. Budu pokračovat ještě týden, pak sazenice rozesadím, každou do jednoho kelímku.

Vladimír

Sazenice 5.1.2020
Sazenice 5.1.2020

Eva T. - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (749) - 237.151 (?), 3.7.2021 16:28

Vladimíre, ako ti rasú odrody od Karen z Kanady? Ja som tento rok zohnala na tomatififiou iba Taigu a True Colours. Rodia a zasadajú perfektne, prvé plody mi už dozreli aj vonku, chutia super, poradili si aj so studeným májovým počasím. Ak budeš mať navyše semienka, zahováram si u teba ešte najmä Tundru ale aj Midnight Sun. 

Lucky Agi rastie a zasadá perfektne - mám ju na 4 výhony a výška už aj tak 1,8m a to vonku.Odtrhla som prvé plody chuť dobrá, vyvážená, šupka tvrdšia. možno som ju mala nechať viac vyfarbiť. Z Mountainera Pride mi vyrasá niečo determinantné, -pretiahnuté väčšie cherry, možno som sa ja pomýlila pri pikírovaní, ale nepdobá sa mi na žiadnu odrodu, čo som vysievala.

Eva T.

Lucky Agi F1
Lucky Agi F1
Kandské srdcia
Kandské srdcia

host - 62.214 (?), 3.7.2021 18:55

Letos budu opravdu semenařit. Zatím mám nějaké odrůdy zasáčkované. ale co z toho bude nevím. Ono s těmi srdci to bývá problém, málo semen a hodně masa.

Vladimír

host - 62.214 (?), 4.7.2021 15:56

Evi, dnes jsem byl na zahraděa zasáčkoval po jednom květenství na Tundře a Midnight Sun. Uvidím, kolik semen dostanu, potřebuji také pro sebe, pro tebe a pro australana Whwoz z Tomatoville, kterému to dlužím za semena oranžových rajčat.

Jak to dopadne nevím, byl bych rád kdyby to vyšlo. Nechce se mně žádat Karen o nějaká semena i když vím, že by mně je poslala.

Vladimír

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025