Nová rajčata Semo
|
|
|
|
|
 |
 |
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3369) - 5.149 (?), 13.10.2012 9:03, zobrazeno: 35109x
Na stránkách firmy Semo se v jejich sortimentu tyčkových rajčat objevily tři nové odrůdy. U nás již často pěstované Green Zebra, cherry rajče Strillo F1 (15 g) a žluté biftekové rajče Yellow Gazzi Ribbed (400-500 g). Asi budu muset koupit a ochutnat.
Mr Big
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
m3f - Diamantový Zahrádkář (5590) - 242.167 (?), 13.10.2012 11:57
A na co mám nadávat když je půl sezony škaredě, na pekaře? Vy máte dobrá a zralá rajčata když na ně měsích v kuse prší a skoro nesvítí slunce? Vy se stále nedokážete oprostit od invektiv vůči mě, o co Vám jde?
Myslím že i to nadávání patří k celkovému hodnocení odrůd rajčat, stejně jako kladné hodnocení, kterého tady nebylo zrovna málo. Vyslovil jsem můj názor na odrůdy, tak laskavě hodnoťte rajčata a ne pěstitele.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3369) - 5.149 (?), 13.10.2012 18:35
Já jsem měl pocit, že Green Zebra je vesměs hodnocena kladně, a proto počítám se zakoupením semen buď od Neoseedu nebo nově od SEMA. Prostě si ji taky ochutnám a poskytnu své posouzení. Nedivím se, že pan Mičurinec tuto odrůdu obhajuje, protože už ve vláknu "Nejchutnější rajčata" se o ní pochvalně vyjádřil. A jak to vypadá, tak mu stále velmi chutná.
Mr Big
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
ivap - Zlatý Zahrádkář (754) - 243.114 (?), 13.10.2012 12:20
Já proti vám nic nemám, mně obecně vadí lidi, kteří pořád na něco nadávají a nejsou s ničím spokojeni. Jo, a úrodu jsem měla výbornou a nebýt těch několika přímrazků, tak sklízím rajčata ještě teď. V neděli jsem otrhala dvě vrchovaté přepravky světle zelených rajčat, která ještě dojdou... Ale je pravda, že kupuji "jen" obyčejná semena, která jsou běžně k dostání, kupuji odrůdy, o kterých vím, že dozrají i v horším počasí, nepraskají a nejsou moc náchylné k chorobám... Ale je to vaše věc věnovat nemalé peníze a čas do něčeho, co nemusí mít žádné výsledky.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
|
 |