Jarní výsev
|
|
 |
 |
kastef - Stříbrný Zahrádkář (262) - 138.131 (?) 16.2.2013 12:19
no máte to moc hezký, mě už papriky taky vylezly, já mám jen sazeničky ze semínek z koupené papriky ,protože to se mi prostě osvědčilo nejvíc, kdysi se mi stalo, že mi z koupených hodně drahých semen nic nevyrostlo, a měla sem doma pár semen nechaných z takové papriky na pokus, tak sem vysela, semínka vyklíčila a rostlinky rostly jako z vody, a byly i docela hezké papriky... od té doby to dělám už jen takto.
Kupuji jen kozí rohy, a i ty mne občas namíchnou a nic nevyroste.
Letos semínka z koupené pariky 1OO%klíčivost, do 5 dne vylezly, vše naráz.Koupené kozí rohy zatím nic moc, jak noty na buben, no snad něco bude.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
 |
|
Melisa - Stříbrný Zahrádkář (300) - 176.1 (?), 15.2.2013 15:14
Milí rajčatáři,
koukněte, prosím, na sazeničky. Jsou asi měsíc staré, jednou přepíchnuté. Přepichovali byste je znovu - zasadit hlouběji, ať se netahají nahoru? Nebo nechat být?
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
kastef - Stříbrný Zahrádkář (262) - 138.131 (?), 16.2.2013 8:38
tak mně už lezou Tumgling.T.Y.,Býčí srdce, Perun,Start.Zatím nic Albertovské, a kupodivu ani Stupické.
Letos sem to vše dala dřív, no uvidíme jestli to není příliš brzy.
|
|
 |
|
 |
 |
|
Melisa - Stříbrný Zahrádkář (300) - 176.1 (?), 16.2.2013 9:49
Já taky brzo, ale nějak to půjde, jsme z Brna, tady by žádné holomrazy v dubnu snad přijít neměly.
Ale mochyně se mi asi neuchytla ani 1, a to jsem si říkala, že jich dávám až zybtečně moc. Nevím, jestli byla špatná semínka, nebo jim tojen dlouho trvá... ale už je to asi 3 týdny a neklube se ani jedna jediná.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
kastef - Stříbrný Zahrádkář (262) - 138.131 (?), 16.2.2013 12:19
no máte to moc hezký, mě už papriky taky vylezly, já mám jen sazeničky ze semínek z koupené papriky ,protože to se mi prostě osvědčilo nejvíc, kdysi se mi stalo, že mi z koupených hodně drahých semen nic nevyrostlo, a měla sem doma pár semen nechaných z takové papriky na pokus, tak sem vysela, semínka vyklíčila a rostlinky rostly jako z vody, a byly i docela hezké papriky... od té doby to dělám už jen takto.
Kupuji jen kozí rohy, a i ty mne občas namíchnou a nic nevyroste.
Letos semínka z koupené pariky 1OO%klíčivost, do 5 dne vylezly, vše naráz.Koupené kozí rohy zatím nic moc, jak noty na buben, no snad něco bude.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|