Jaká rajčata na kečup
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 96.54 (?), 17.8.2014 8:02, zobrazeno: 17398x
Včera jsem dělala kečup z Bejbín a výsledek žádná sláva Jaká jsou nejlepší? Dík.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 96.54 (?), 17.8.2014 9:03
Taky nedávám jablka, dělala jsem ho podle Vás :-). Ale ze 3 kg Bejbín + cibule mám jen 6 dcl kečupu a tudíž vzhledem k této malé "výtěžnosti" je překořeněno. Letos mám jen Bejbína a Start, tak další várku proženu strojkem Tutti, dám 3 litry + ostatní podle receptu a uvidíme.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 41.143 (?), 17.8.2014 9:00
Já jsem včera dělal rajčatový protlak z různých odrůd a výsledek byl výborný. Bylo tam všechno co vyrostlo na zahradě (San Marzano, 1881, Ghittia, Tomanova, Stupické a další neznámé). Surového protlaků bylo 17 litrů, hotového 11. Nejlepší jsou ty, které mají vyšší podíl dužniny oproti osemení.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 237.231 (?), 17.8.2014 10:23
Opravdu jsou na kečup lepší masitá rajčata. Dáváme býčí srdce, Šejky, ale také Tornáda a Orfey.
Děláme "sladký kečup" pro děti a pro nás odrostleljší ostrý a extra ostrý, Dle přídavku ostrých beraních rohů či feferonek.
Kečup pochopitelně vyrábí manželka a ta jablka přidává kvůli přírodním pektinům tedy zahuštění. I.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 96.54 (?), 17.8.2014 12:16
No vidíte, to by taky šlo. Nebo ho nechám jako "koncentrát" na rajskou omáčku k plněným paprikám :-)
|
|
 |
|
 |
 |
|
convert23 - (5) - 117.44 (?), 18.3.2015 23:56
A nějaké nové odrůdy vhodné na kečup?
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 250.122 (?), 19.3.2015 6:31
ja poznám na kečup San Marzano, tie su take suche a Býčie srdce, tie sú velke mäsite, aj ja som si ich tento rok nasiala, ešte som ich nemala, ale ze sú aj chutné..
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|