Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Míro, to je jasné. 6 - 12 - 36 je jednoznačně hnojivo vhodné pro pozdější období kvetení, tvorby plodů a zrání. Líbí se mi na něm ten vysoký obsah draslíku. Už druhým rokem pozoruju na Tomato a Garden Berry, že se u nich objevují typické příznaky nedostatku K - zhnědlé okraje listů a i skvrny. U ostatních odrůd jsem nic takového nezaznamenal, takže asi nejsou tak citlivé, možná proto, že nemají tak velké množství plodů. Loni jsem s tím nestihl udělat vůbec nic, protože si to přihasila plíseň a bylo po ptákách.

Letos chci použít síran draselný v zálivce. Jakou koncentraci bys doporučil? Uvažuju o 1 nebo 2%. Výš bych určitě nešel. A možná bych i kousl sám sebe (nenávidím postřiky) a pohnojil je tím na list. V tom případě to vidím na 1% jako maximum. V návodu jsem našel jen dávky pro jarní či podzimní hnojení na m2. Ale možná by bylo lepší použít ten oranžový Kristalon.

Co Ty, ale i ostatní, na to?

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika