Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Bramborové natě žloutnou bez příznaků plísně. Brzy nať osekám srpem a zlikviduju a za dva týdny po osekání budu kopat. Omezí se tím infekce hlíz. Poslední postřiky jsem dělal či budu dělat po 5 - 7 dnech. Nakonec dám Infinito, předchází infekci hlíz (deštěm z natě na hlízy v zemi). V průběhu vegetace jsem použil Acrobat, Infinito, Orvego, Revus Top. Tomu se říká antirezistentní startegiewink.  Sázel jsem jen 5 kg sadby, takže se s tím můžu crcat. Málem má každá sazenice jménolaugh.

Rajčata mám OK, teď jsem dal Ortivu, dále spíš zase měď (Champion, Kuprikol...). Známí, co jsem jim dal sadbu, mají po rajčatech. Nestříkali, a já jsem odmítl se o jejich rostliny starat. Nejlépe jim dát vše po nos a ideálně předžvýkatno.

Mědi se nebojte. Na plodech je vidět, dá se omnutím dobře smýt (event. + soda nebo ocet). Lidské tělo trochu mědi obsahuje a potřebuje ji (enzymové systémy aj.). Mírný nadbytek bez problémů vyloučí.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika