Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Děkuji za reakci, paní Evo.

Odrazovou fólii sazeničky měly a zas brzo mít budou, jen teď hledáme řešení jak ji nemuset mít přes celé okno, ty větší chci totiž brzy přendat k francouzskému oknu, kde ji pak budou mít dostatečně vysokou, dám pak fotky, co jsme vymysleli. Snížení teploty bohužel možné není, máme pasivní dům, radiátor pod oknem není a v tom pokoji se vlastně vůbec netopí. Loni jsem sela začátkem února a sazeničky byly hezké i bez jakéhokoliv přisvětlování, tak snad to zvládnou i letos.

Vilmu a Aztéka jsem zařadila do brzkých výsevů hlavně proto, že jsou keříčkové a bude s nimi v květináči jednodušší manipulace při otužování. Dám vědět jak si povedou.

Také už jsem objevila miniaturní poupátka, tak jsem u nich změnila žárovku na 3000 K. Zkouším zatím jen s LED žárovkami, je to levnější než zářivky, ale nikdo u nich o "full grow" nepíše, tak těžko říct... Původně jsem chtěla pěstovat pár rostlinek bez přisvětlení, abych to mohla porovnat, ale nestíhám...

Na podzimní dozrávání jsem četla dobré recenze na odrůdu Zlatava, pan Ivan Dvořák v Zahrádkáři před pár lety psal, že mu vydrží krásně do vánoc. Plánuju ji na březnový výsev.

Paní Evo, už jste rajčata nějak ošetřovala - hnojila nebo dávala tu kvasnicovou zálivku či něco jiného?

A ještě - V únoru se chystám na dovolenou do Mexika. Pokud bude prostor na to prozkoumat nějaký trh a místní rajčata, myslíte, že má cenu dovézt si pár semínek a zkoušet je v našich podmínkách?

Děkuji, Elen

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika