Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ve vlákně Konzumace rajčat napadených plísní jsme poněkud značně odbočili od tématu, takže jsem se rozhodl založit vlákno nové.

Odpovídám Mimmovi na jeho poslední příspěvek v Konzumaci.

Mimmo, loňský rok byl výjimečný a měl na mne špatný vliv: nakukal mi, že je to všechno brnkačka a že to půjde samo. Ten letošní mi naopak pomohl: vím už, že to samo nejde a že musím tvrdě pracovat a přemýšlet o tom, co dělám. Nechat co nejmíň věcí náhodě. Až to všechno skončí, zase to shrnu nějak přehledně (díky za chválu). Hlavně svá opomenutí a chyby.

Váš projekt třetí sezóny mne zajímá. Ta Vilma vypadá jako mladice. Co přesně myslíte? Tedy kdy vysejete semínka, jaké odrůdy (s tím si teď lámu hlavu taky), zda budete přisvětlovat a tak dále. Chystám se vysévat začátkem listopadu, po vzoru Evy T. a také proto, že cítím, že je nutná přestávka. Žádné řízky (stejně je nemám z čeho vzít), to absolutně zklamalo.

Nerozumím tomu o zmrazených rajčatech. Vy jste je dal do mrazáku? Kámoš to dělá a pak je jí jako "rajčatovou zmrzlinu". Ještě jsem ji neokusil. Ale na vaření se přece hodí skvěle, ne?

Jak dlouho trávíte Vánoce v Česku?

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika