Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

24.3.19 Posnídal jsem dalších 5 rajčátek. 4 MM a 1 Start. Startka mnohem kyselejší, ale taky plně rajčatová, žádný polystyrén. MM na stejném hodnocení jako minule.
Provedl jsem velkou čistku: všechna neperspektivní rajčata šla na nechráněný balkón, nejspíš jen na dožití. Sice u nás nemá mrznout ani v noci, ale ty dlouhodobě nízké teploty nedávají moc naděje. Vždyť je teprve březen. Ale nebylo zbytí, v téhle velikosti si tak překážely, že se nedařilo žádnému z nich a balkónovník už je plný. Prostě Darwin v praxi.wink
Vyskytly se problémy s výsevním substrátem Gramoflor. Ne u mne, ale u kolegyně, která ho na mou radu použila. Rostliny jsou neduživé, odpadávají děložní lístky a roste u nich jakási průhledná houba (neviděl jsem na vlastní oči). Tak jsem to u sebe zkontroloval, ale nic nevidím. Možná jen jedna vadná várka anebo vyšší teplota: 24 – 26°C na jižním okně.

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika