Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den.

Rádi bychom se podělili o výsledky naší vlastně celoroční práce, co se týká paprik.Každou sezónu již po několik let pak papriky zpracováváme stejným způsobem a to rozkrájíme na plátky a tam, kde mají plody záhyby na kousky.Z trochou cibule je zavaříme ve sladkokyselém nálevu jako na okurky, jen cukru dáváme víc a před zalitím sklenic zakápneme trochou(odhadem kávová lžička)slunečnicového oleje.Větší množství by zapříčinilo přílišné změknutí a již by papriky nebyly křupavé.Nevím, jak Vy ostatní, ale na rok a více starší přízpěvky nechodím a tam si dovolím použití popsat znovu.Paprikové plátky tedy používáme na ražniči, chlebíčky a jednohubky a kousky se sní, jako cokoliv jiného ze sladkokyselého nálevu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika