Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím!

Vím, že všude to letos stojí za...(doplň dle svého uvážení), ale mně se tedy extrémně nedaří. Tady mě pochopíte spíš než doma. Ano, jsem uklidňována, že příští rok to bude lepší a že si to vynahradím, ale to mi bylo řečeno už loni, kdy mi rajčata a melouny zničily kroupy.laugh

Cukety mi nerostou-rostliny vysazeny po zmrzlých se zastavily-jsou to trpaslíci. Rostliny ze semínka, které vyrostly nedávno, mají nějaké žluté fleky a to mají jen asi tři listy. Vždycky mi rostly Adély, loni touto dobou už jsme cukety grilovali... no, škoda mluvit.

Okurky a dýně mi sežrali slimáci-kvůli nedostatku místa jsem je musela zasadit poněkud "z dosahu". S tím jsem ale víceméně počítala, letos ty potvory hnědé nemůžu sbírat, protože se nemůžu předklánět.

Melouny-rostliny mají tak dvacet centimetrů, květ žádný.

A co mě nejvíc bolí-rajčata. Objednala jsem si semínka z Anglie a těšila se na nezvyklé odrůdy. Rostliny jsou malé a už mám na nich plíseň. Stříkla jsem je Ortivou, ale nevím, jestli to k něčemu bude. Dnes je pohnojím, ale nevím teda... Letos jsem je poprvé dávala do volné hlíny, dosud jsem je pěstovala v kýblech a asi se k tomu vrátím. Nevím, jestli to není hloupost, ale není možné, že by jim bylo v tom kýblu tepleji?

Abych si ale jen nestěžovala-letos super ředkvičky, hlávkový a ledový salát, hrášek. Zatím pěkná cibule a česnek vypadá taky moc dobře. Jo a nakoupila jsem ovocné stromky, všechny se chytly-aby taky ne, když jsem je díky počasí nemusela zalívat, že? Jinak jsem z Vysočiny, nv 540 m.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika