Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Pokud chcete semena na pražení (pro mne pochutina No.1) tak se nechávajím dýně na poli odležet co nejdéle aby byla semena "plná" a slupka musí být tvrdá. Pokud hrozí mokro tak se šoupnou třeba na střechu garáže nebo na terasu a postupně se vybírají. Pozor na poškození stopky, při násilném lámání může dojít k zahnívání, buď ji uřízněte nebo ulomte (musí to jít zlehka). Klasické zralé dýně jsou pěkně žluté, tvrdé, bezšlupkové bývají zeleně žíhané. Ještě se mi můj dodavatel dýňových jader neozval a to znamená že ještě nejsou zralé! Mirek
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika