pánové, jak pan doktor, tak pan Standa. Slovíčkaříte, asi se nudíte. Víte jak jsem to myslel. A trvám na tom, že do 2 kg/100kg ovoce se jedná o množství, které nemá smysl nijak extra tvrdošijně řešit. Osobně nepřidávám, ale nebudu tady k vůli tomu vyvolávat válku jak někteří vůči cukrařům. Ani jeden by jste rozdíl ve výsledném destilátu nepoznal (ačkoliv se určitě tato věta objeví jako citovaná a reakce bude "ano, vsaďte se, že poznáme i 0,5 kg řepného cukru v kvasu"), ale důležité je se chytit příspěvku a řešit blbůstky jako malé, velké písmenka, stavby vět, pseudonymy pro cukr (řepu), atd.
Samozřejmě ať si přidává cukr kdo chce, ale je to ze zákona trestné, na to pozor.
Řešíte tady 1-2 kg, ale že polovina republiky chlpe předestilované hnusy s obsahy cukru běžně v rozmezí 5-10kg na 100 kg ovoce je každému fuk a jak si lidi chrochtají...
Občas to přeháníte. Nezlobte se.