Melounovice



Mesány - (31) - 62.253 (?)
10.8.2019 19:57
Souhlasim, je to skoda vynalozene energie. Take jsem zkousel vsechno mozne. Melouny, banany, pomerance, mandarinky, ananas... U vseho byl jediny spokojeny konzument vylevka u drezu... Jedine, co z exotickeho ovoce stoji za to jsou snad jen datle. Ale kazdy si na to musi prijit sam. Clovek je tvor zvidavy a kdyby nezkousel, tak ni neobjevi... ja diky pokusum prisel na řepák, kterej se stal oblibenou delikatesou v blizkem okoli.
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
host - 240.171 (?), 9.8.2019 7:55, zobrazeno: 4465x

Zdravím,

chtěl bych letos zkusit vypálit kořalku z melounu.

Znáte někdo zaručený postup?

Předem děkuji za odpověď.

Martin

Adresa příspěvku
Připojit reakci
   
host - 233.95 (?), 9.8.2019 11:57

To mě taky zajímá, u nás jsou levný.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 233.95 (?), 9.8.2019 12:07

Ještě jsem dost přemýšlel o malinovici ale na to bych neměl..

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
Dakota.F - (29) - 238.190 (?), 9.8.2019 19:10

Všechno jde.

Je to jen voda bez dostatečného množství cukru z toho asi nic moc nebude.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
Optus - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (275) - 63.130 (?), 9.8.2019 23:47

To 240.171: zaručený postup na melounovici? Vydlabat melouny, vhodit do bečky, nechat vykvasit, poté vypálit a nalít v zimě do ostřikovačů. Nedá se to pít a málo toho vyteče. Dvakrát jsem pálil, bylo to v roce 1974 a už bych do toho nešel.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
Mesány - (31) - 62.253 (?), 10.8.2019 19:57
Souhlasim, je to skoda vynalozene energie. Take jsem zkousel vsechno mozne. Melouny, banany, pomerance, mandarinky, ananas... U vseho byl jediny spokojeny konzument vylevka u drezu... Jedine, co z exotickeho ovoce stoji za to jsou snad jen datle. Ale kazdy si na to musi prijit sam. Clovek je tvor zvidavy a kdyby nezkousel, tak ni neobjevi... ja diky pokusum prisel na řepák, kterej se stal oblibenou delikatesou v blizkem okoli.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 48.9 (?), 13.1.2021 12:05

zkousel jsem cantaloupe ale byl z toho hnus, pak jsem zjistoval co a jak tak jsem se dopatral k tomu, ze se musi kvasit pri 10-12oC kvasinkami pro nizke teploty, ja kvasil v lete pri 25-30oC a to bylo pro meloun prilis.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Podklad dlažby na terasu22.4.2024
Výběr hliníkové pergoly od A do Z22.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika