|
Příspěvky uživatele - 233.95
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pečetní vosk, 9.8.2019 Teplota tání by se měla pohybovat někde lehce nad 100st. u obyč to je kolem 50 stupnu |  | Kvas smrdí podobně jako ředidlo, 9.8.2019 Jj, to je přesně ono, úplně jak lepidlo |  |
|  | Melounovice, 9.8.2019 Ještě jsem dost přemýšlel o malinovici ale na to bych neměl.. |  | Destilační přístroj, 9.8.2019 Myslim že by to podle všeho měla být šestka |  | Melounovice, 9.8.2019 To mě taky zajímá, u nás jsou levný. |  | Destilační přístroj, 9.8.2019  Něco podobného jsem taky našel |  | Je to bougainvillea?, 14.10.2012 V domovině a tam, kde lagerstémie vydrží bech zimní ochrany se u nic uvádí vzrůst 6 m.
V našich mrazových podmínkách bude lagerstémie každoročně namrzat a bude potřeba ji stříhat do nenamrzlého dřeva, tedy skoro až k zemi. Tím pádem bude... celý příspěvek > |  | Matčino, 14.10.2012 Souhlasím s peetoo:: Václavova jablka ze včerejška 18.20 nejsou Matčino:
Kromě tvaru neodpovídá např. ani délka stoplky (Matčino: krázká, tlustá, obvykle nepřesahuje stopečnou jamku).
Barva není dostatečně "tečkovaná".
Vypadají... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|