Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já mám zkušenost jen m.j. jako starý domácí ovocný vinař, že kaly sedají ke dnu. Samozřejmě až po nějaké době, po vyčeření.
Ale dají se rozvířit. Na rozdíl od sedimentů mrtvých kvasinek, ty tam většinou pevně ulpí a i při vylévání nádoby, šetrném, tam vždy zůstanou.
Ale vzhledem k objemu kvasných nádob je jich tam poměrně velmi málo. Takže nevidím žádný zištný důvod je nějak získávat a destilovat.
*
Jak sedimentují ty mrtvé kvasinky, nebo kal v tuhých kvasech nevím. Tam je to těžko poznat.

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika