Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

ja by som mal jednu otazku teda. ako posudzujete pripravenost kvasu? ja sa snazim viacerymi sposobmi, vratane merania zbytkoveho cukru, ktore ale ako sme zistili, nie je presne. napriklad by ma zaujimal pokus so svieckou. skusal som to na takmer vsetkych kvasoch. otvoril som sud, zapalil sviecku a vzdy zhasla, cize podla toho kvas este stale kvasil a produkoval CO2. no a kedze CO2 je tazsie ako vzduch tak sa drzi stale na povrchu kolaca. preto si myslim, ak chceme svieckou zistit, ci je uz kvas vykvaseny, tak treba sud otvorit a dobre vyvetrat zbytkovy CO2, potom sud zakryt na 5-10 minut, otvorit a skusit sviecku znova. vtedy uz viem ak nezhasne, tak kvas je hotovy. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika