Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím zkušené, chtěl bych požádat o radu. Budu zakládat kvas poprvé ze švestek. Mám "nasmlouvané" dva stromy, připravené dva 60L, plastové, uzavíratelné sudy.
Chtěl bych se zeptat na pár věcí, rád bych kvasil s podporou nějakých ušlechtilých kvasinek (rychlejší a lepší kvašení), případně i s nějakými enzymy pro lepší aroma výsledného produktu, v dobře uzavřené          nádobě a hadičkou pro odvod CO2 do vody.
Jaké kvasinky používáte, pokud je používáte?
Jaké další přísady?
Je dobré udělat zatěžovací poklici k potopení pevných částí?
Je nutné břečku míchat?
Po dokvašení, jak dlouho mohu skladovat hotový kvas, pokud ho vůbec neotevřu?
Případně nějaké další základní rady. Moc děkuji za všechny rady.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika