Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

V tomto se musím pana Rafaela zastat. Ne kvůli kvalitě zmíněné knihy -  nečetl jsem ji a až tolik tomu nerozumím. Z příspěvků jsem ale vyrozuměl, že p. Rafael pecky v kvasu nejen toleruje, ale i vítá:

Navíc když ta peckovina ke slivovici patří a daň se "už" neplatí z objemu kotle, ale z destilátu.
(Při domácí výrobě oddělení pecek před destilaci jísté výhody mít může. Ale jen praktické. Třeba zbavení se pecek spálením.

Já to čtu tak, že v dnešní době (placení daně z lihu ne z kotle) nemá již vypeckování švestek velký smysl. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika