Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dovolím si s názorom dr. Vysloužila nesouhlasit. Nastartování kvasného procesu je zásadní operací, pokud se pěstitel chce vyhnout plísním i jiným nemocem kvasu. Další potřebná věc je zajistit kvasinkám výživu.

O výsledný produkt se nebojuje zdaleka jen v sadu, rovným dílem se podílí i péče o kvas - rychlost zakvašení, výživa kvasinek a teplota. Z tohoto pohledu je jedno, zda připravujeme ovoce na pálení nebo víno.    j.c.

Samozřejmě vždy to nějak prokvasí. Plísně v sudu nebo moštu ale osobně nemusím. Každého volba

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika