Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

V naších krajích lze vypěstovat a v domácích podmínkách lisovat cukrovou třtinu? Nestačím se divit.
*
Mi se nepodařilo smysluplně zpracovat ani cukrovku.
(A to se hodně potravinářského lihu vyrábí z melázy - odpadu po jejím zpracování).
Ale vůbec nic proti tomu nápadu nemám, třeba se to podaří i u nás.
*
Kdysi jsem taky hledal kde co a velmi mě lákal cukerný čirok.
Ale nesehnal jsem osivo. Možná naštěstí.
I když zkušenost, byť jakákoliv by to byla jistě dobrá.
*
Jinak z netradičních a "podivných" surovin se mi kdysi velmi osvědčily topinambury.
*
A na otázky k tématu dobře odpověděl p.Vysloužil.

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika